Chelsea Liverpool maç özeti ve golleri izle Tivibu Spor | Chelsea Liverpool youtube geniş özeti ve maçın golleri

İngiltere’de sezonun ilk kupasının sahibi bugün oynanacak Chelsea Liverpool mücadelesi sonrasında netlik kazanacak. Bu dev karşılaşmanın özetini izlemek isteyen futbol severler arama motorlarına yönelerek Chelsea Liverpool maç özeti ve golleri izle Tivibu Spor, Chelsea Liverpool youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini araştırıyor. Detaylı bilgi için haberimize göz atabilirsiniz.

14.05.2022-20:25 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-20:25) Chelsea Liverpool maç özeti ve golleri izle Tivibu Spor | Chelsea Liverpool youtube geniş özeti ve maçın golleri

İngiltere’de hafta sonunun en önemli maçı FA Cup finalinde oynanacak. Milyonlarca futbol severin büyük bir heyecan içerisinde takip edeceği Chelsea Liverpool eşleşmesi nefesleri kesecek. Bu maç dışında herhangi bir hedefi olmayan Chelsea teknik patronu Thomas Tuchel önderliğinde sezonu kupayla kapamayı amaçlıyor. Üç kulvarda da yoluna devam eden Liverpool ise FA Cup finalinde ezeli rakibine karşı kazanarak kupayı kaldırmayı amaçlıyor.

Chelsea Liverpool maçı ne zaman?

İngiltere FA Cup finalinde oynanacak Chelsea Liverpool karşılaşması 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 18.45’te Wembley Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 3 ekranlarında futbol severlerle buluşacak. Chelsea Liverpool maçının hakemi Craig Pawson olacak.

Chelsea’de Hudson Odoi, Havertz ve Chilwell dev karşılaşmada forma giyemeyecek. Liverpool’da ise tüm oyuncular forma giymeye hazır.

Chelsea Liverpool özet

Chelsea Liverpool muhtemel ilk 11’ler:

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Loftus-Cheek, Alonso; Mount; Havertz, Lukaku

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Keita, Henderson, Thiago; Salah, Mane, Diaz

Chelsea Liverpool maçının özetini maçın sona ermesinin ardından Tivibu Spor’un Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal