02.02.2022-10:22 (Son Güncelleme:26.02.2022-14:21)


1

Ertem, Mecra Teras isimli programda "Şarkılarının hepsi kadından erkeğe yazılan şarkılar mı? Yoksa kadının kadına yazdığı bir şarkı var mı? sorusu üzerine "Hayalimde bir kadın canlandırıp Nilüfer şarkımı yazdım. O kadına aşığım ve şimdi o kadına şarkı yazıyorum diye düşündüm. Hepimizin içinde kadınları arzulayan bir yan var. Bunu kimse inkar etmesin. Kadınları da erkekleri de çok seviyorum. Allah'tan tek isteğim. Bir gün bir kadınla aşk yaşamak. Ama hala erkekleri çok seviyorum. Oradan vazgeçemedim. Bir kadınla ilişki yaşamayı çok isterdim. Türk kadınlarının çok güzel olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuşuyor.



2

Ceylan Ertem, 24 Aralık 1980 yılında dünyaya gelmiştir.



3

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde doğdu.



4

Çukur dizisine yaptığı şarkılar ile büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı, yıllardır takıntılı bir hayranı ile başının belada olduğunu itiraf etti.



5

Yaşadıklarını sosyal medyada paylaşan şarkıcı gündem oldu.



6

Sanatçı Ceylan Ertem, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile 5-6 yıldır bir kadın tarafından takip ve taciz edildiğini açıkladı.



7

Ertem, “aşadığı şehri değiştirdi, İzmir'de yaşarken, (o dönemler yaşadığım) Anadolu Hisarı'na taşındığını yazdı.



8

Hediyeler, her konsere gelen çiçekler ile canım sıkılıyordu ve bir kez daha bu işin olmayacağını, kendi hayatına odaklanması gerektiğini açıkça belirttim.



9

Bu olaydan sonra bu şahıs cinsiyet değiştirdiğini yazdı. Hatta bu değişimin 'benim için' olduğunu yazdı, yaşadığı sürecin tüm ayrıntılarını da yazdı, zaten ben de gözlerimle görüyordum. Adını en sevdiğim erkek isminden seçti” şeklinde durumu aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr