Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 185 konutu 'açık artırma' yöntemiyle satışa sunacağını açıkladı!

TOKİ tarafından Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi çerçevesinde inşa edilen 110 konut ve Beyoğlu Sütlüce Projesi çerçevesindeki 75 konut toplamda 185 konut için gerçekleştirilecek açık artırmada, 'www.emlakmuzayede.com.tr' internet adresinden de canlı yayınla teklif alınabileceği belirtildi.

09.07.2022-10:05 - (Son Güncelleme: 09.07.2022-11:52)

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi'nde inşa edilen 185 konutu 'açık artırma' yöntemiyle satışa sunacağını açıkladı. TOKİ tarafından Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi çerçevesinde inşa edilen 110 konut için 2 Ağustos Salı günü saat 10.30'da, Beyoğlu Sütlüce Projesi çerçevesindeki 75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da açık artırma düzenlenecek.

Canlı yayınla teklif alınabilecek

TOKİ tarafından Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi çerçevesinde inşa edilen 110 konut ve Beyoğlu Sütlüce Projesi çerçevesindeki 75 konut toplamda 185 konut için gerçekleştirilecek açık artırmada, 'www.emlakmuzayede.com.tr' internet adresinden de canlı yayınla teklif alınabileceği belirtildi. Alıcılar konutlara, yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olabilecek. Satış sonunda alıcılara Gaziosmanpaşa konutları hemen, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi konutları ise 12 ay içinde teslim edilecek. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Açık artırmaya başvurular, 18 Temmuz itibarıyla yapılabilecek. Ayrıca 2-3 Ağustos'ta da Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubelerinden başvuru alınabilecek.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal