Cesur kıyafetlerin kraliçesi Eda Taşpınar kıyafetiyle olay oldu! Eda Taşpınar bronz teni ve dekoltesi ile sınırları zorladı

Bronzluk denildiğinde akla ilk gelen isim Eda Taşpınar olurken cesur kıyafetleriyle de adından sık sık söz ettiriyor. Tatil için Yunanistan’a giden Eda Taşpınar, son paylaşımıyla görenleri kendisine hayran bıraktı.

14.06.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-17:46) Cesur kıyafetlerin kraliçesi Eda Taşpınar kıyafetiyle olay oldu! Eda Taşpınar bronz teni ve dekoltesi ile sınırları zorladı

Sosyal medya da yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen Eda Taşpınar şimdilerde Yunanistan tatilinde keyif yapıyor. En son takipçileri ile paylaştığı fotoğraftaki dekoltesi yok artık dedirtti. Bronz teniyle giydiği derin dekolteli sarı elbise sosyal medyayı salladı.

Eda Taşpınar’dan olay yaratan paylaşım

Sıcak havaları kaçırmayan Eda Taşpınar, keyif yapmak için soluğu Yunanistan’da aldı. Güneş altında keyif yapan Taşpınar’ın bronzluğu da en çok konuşulan konulardan bir tanesidir.

Eda Taşpınar Dekoltesiyle Yok Artık Dedirtti

Robert Koleji’nden mezunun olan Taşpınar, dans etmeyi çok severken moda tutkusundan da vaz geçmiyor. Hem moda hem de dans ile ilgili işlerde kendisini gösteren Eda Taşpınar, her anını takipçileriyle paylaşmayı da unutmuyor.

42 yaşındaki Eda Taşpınar, sınırları zorlayan kıyafetlerle de gündemden düşmüyor.

Cesareti hayran bıraktı

Tatilde güneşlendiğini bronz teninden anlarken sarı elbisesi de bronz teniyle bir ahenk içinde olan Eda Taşpınar, dekoltesi ile vücut gösterisi yaptı. Instagram hesabından takipçileri ile paylaştığı fotoğraftaki elbisesi ile gündem oldu. Boynundan bacağına kadar uzanan ipli elbisesi takipçilerinden tam not aldı.

Eda Taşpınar Derin Dekoltesi

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal