Ceren Hindistan Takipçilerinin Sorularını Yanıtladı

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan, ‘Ne zamandır soru cevap açmıyorum. Hadi sohbet edelim biraz ‘ diyerek takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Hindistan, ‘Erkek arkadaşınızı nazar değer diye mi göstermiyorsunuz?’ sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

07.03.2021-13:58 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-13:58) Ceren Hindistan Takipçilerinin Sorularını Yanıtladı

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Ceren Hindistan’dan son olarak Maldivler tatilinden yaptığı paylaşımlarla gündem olmuştu. Hindistan şimdi ise takipçilerine verdiği cevaplarla çok konuşuldu.

‘ARTIK AKILLANDIM’

Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayarak merak edilenleri yanıtlayan Ceren Hindistan, ‘Erkek arkadaşınızı nazar değer diye mi göstermiyorsunuz?’ sorusuna ‘Yok canım ne nazarı. Şimdiye kadar hep ulu orta yaşadım. Artık aklım başıma geldi. Özelimi göstermeme konusunda akıllandım sadece. Annemin, babamın ve kızımın haricinde kimsenin bilmesine gerek yok’ şeklinde karşılık verdi.

‘KÜFÜR EDER GİBİ BAKTILAR’

Ünlü oyuncu, ‘Unutamadığınız komik, güzel bir anınız varsa anlatır mısınız?’ sorusunu da şöyle cevapladı: ‘Hayatımda ilk Fenerbahçe maçına gittiğimde 18 yaşındaydım. İkinci yarı muhteşem bir gol attık. Ben çığlık çığlığa bağırıyorum. (güya tezahürat edeceğim). Ama bir tuhaflık vardı. Bütün stadyum bana küfür eder gibi baktı. Meğer ilk yarıdan sonra kaleler değişiyormuş. Ben hep sağ tarafa kim gol atar diye bekliyordum. Sessiz sedasız uzaklaştım stattan. Uzun bir dönem futbola tövbe etmiştim’

Hindistan, ‘En sevmediğin bir takıntın var mı?’ sorusunu ise ‘Aynı tonda konuşan insanlarla sohbet edemiyorum. Sıkılıyorum’ şeklinde yanıtladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal