21.02.2022-15:44 (Son Güncelleme:21.02.2022-17:35)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın eski golcüsü Cenk Tosun'u Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde kadrosuna katacağı yönündeki iddialara menajerinden yanıt geldi.



2

Bu sezon özellikle gol yollarında büyük problemler yaşayan Beşiktaş, sezon başında İngitere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Belçikalı golcü Michy Batshuayi'den istediği katkıyı alamamıştı.



3

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde Beşiktaş yönetimiyle yaptığı görüşmelerde Michy Batshuayi'ye alternatif olabilecek ve forvet bölgesinde rekabeti arttırabilecek bir golcü istediği öğrenilmişti.



4

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sık sık verdiği röportajlarda; ' Cenk Tosun'a benim sözüm var, Beşiktaş'a elbet bir gün geri dönecek! ' ifadelerini kullanmış olması forvet transferinde Beşiktaş'ın Cenk Tosun'a yöneleceği iddialarını beraberinde getirmişti.



5

Beşiktaş'ın Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde Cenk Tosun'u transfer etmek istediği yönündeki haberler ile ilgili olarak tecrübeli golcünün menajeri sessizliğini bozarak açıklamalarda bulundu.



6

Cenk Tosun'un Menajeri : Cenk Tosun ismi de çok gündemde. Beşiktaş ’a döneceği ileri sürülüyor. Cenk, belirlediği kariyer planına harfiyen uymak istiyor. Avrupa’daki hedeflerini tamamlamak istiyor. Katar’daki Dünya Kupası’nda milli formayla hizmet etmek istiyor. Hala hedefleri çok büyük. Unutulmasın, Türkiye’den direkt Premier lige giden ve bir Türk kulübüne en büyük bonservis getirisi sağlayan oyuncu Cenk Tosun. Ayrıca bu süreci Cenk Tosun'un kendi markasını yaratması için bir fırsat olarak değerlendirdik. Çok yakında yeni markasını sevenleriyle buluşturacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR