10.11.2021-15:23 (Son Güncelleme:30.11.2021-17:22)


1

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'in Teknik Direktör Vitor Pereira ile anlaşmadığı ve takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere menajeri yanıt verdi.



2

Fenerbahçe kariyeri pek istediği gibi geçmeyen Mesut Özil ile ilgili ise ortaya çok ilginç iddialar ortaya atılmaya başlanmıştı.



3

Mesut Özil'in özellikle son dönemde ortaya çıkan haberlerde Teknik Direktör Vitor Pereira ile sorun yaşadığı ve takımdan ayrılacağı konuşulmaktaydı.



4

Fenerbahçeli yıldız Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkan Söğüt, oyuncusu ile ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi.



5

Mesut Özil'in Menajeri : Mesut Özil’le ilgili dedikodulara kulak asmıyoruz. Asılsız iddialar hep var. Tekrar ediyorum, Mesut kontrat süresinin sonuna kadar Fenerbahçe’de kalacak. Hatta sonrasında mümkünse yine Fenerbahçe kulübü için hizmet edecek.



6

Mesut Özil'in Menajeri : Mesut’un teknik adam konusunda kulübe rest çektiği ya da benim başkan Ali Koç’a teknik direktör tavsiye ettiğim iddiası da doğru değil. Bahsedilen isim Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan. Ömer hoca Hatayspor ile sözleşmesi olan, başarılı bir teknik direktör. Büyük hedefleri var, vizyoner, çağı takip ediyor. Sürekli kendini geliştirme çabasında, modern uygulamaları takip eden bir teknik adam. Ama iddialar asılsız.



7

Mesut Özil'in Menajeri : Şu anda Fenerbahçe’nin sözleşmeli bir hocası var. İki kulüp ve kontratı bulunan iki teknik adamla ilgili bu tür iddialar hiç hoş değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR