Cengiz: 500 Bin Falcao Forması Satılacaktı, 30 Bin Sattık!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, takımın kötü performanslarına üzülmek değil, adeta delirdiğini söyledi. Cengiz, Falcao transferinden dolayı pişmanlığını da belli etti.

21.10.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-17:28) Cengiz: 500 Bin Falcao Forması Satılacaktı, 30 Bin Sattık!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Alanyaspor maçı yenilgisi sonrası yakın bir dostluyla yaptığı konuşmayı, gazeteci Attila Gökçe Milliyet gazetesindeki köşesine taşıdı. Mustafa Cengiz, kongre çağrıları, Dursun Özbek konusu, Fatih Terim ve büyük hayal kırıklığı yaşadığı Radamel Falcao ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti. İşte detaylar...

 MUSTAFA CENGİZ: DELİRİYORUM!

Mustafa Cengiz Alanya yenilgisi için, 'Üzülüyor musun?' sorusuna, 'Deliriyorum. Bu pandemi, milli maç araları hiç yaramıyor bize... G.Saray dinleniyor sadece... Sonuçlar ortada' yanıtını verdi.

 EMEĞİN KARŞILIĞINI ALAMIYORSUNUZ

Cengiz, 'Alanyaspor’a kaybettik. Herkesin bir yorumu var. Bence bu pandemi araları, milli maç araları hiç yaramıyor bize. Galatasaray dinleniyor sadece... Sonuçlar ortada... Oysa kıran kırana maçlarla alışılmışın dışına taşan bir rekabet ortamı oluşmasını, o ortamda Galatasaray’ın da yer almasını isterim ben. Çıta yükselsin, adrenalin artsın. Ama onca çabaya, verilen emeğe rağmen karşılığını alamıyorsunuz' dedi.

 500 BİN SATILACAK DENİLEN FALCAO FORMASI 30 BİN SATTI

Galatasaray Başkanı, 'Keşke Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan ya da Ali Yavuz Kol gibi gençlerimizle mücadele edip de yenilseydik. Falcao gelecek, goller atacak, 500 bin forma satacak dediler. Sattığımız forma sayısı 30 bin!' diyerek Kolombiyalı golcüyle ilgili yaşadığı hayal kırıklığını da dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal