Galatasaray'da İzinler İptal!

Ligde oynadığı son iki maçtan yenilgiyle ayrılan Galatasaray'da, Teknik Direktör Fatih Terim, son 14 sezonun en kötü performansını gösteren oyuncuların iznini iptal etti, sıkı antrenman yaptırdı.

21.10.2020-09:27 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-09:28) Galatasaray'da İzinler İptal!

Fatih Terim, Kasımpaşa yenilgisinin ardından performansı düşük isimleri kulübeye oturtmuş, ancak bu değişimden beklediğini alamamıştı. Alternatiflerin de katkı vermemesiyle Terim küplere bindi. Sarı-Kırmızılılar evinde Akdeniz ekibine 2-1 kaybetmekten kurtulmadı. Etebo 15 dakika içinde iki sarı kart görerek takımını eksik bırakırken, yapılan bireysel hatalar ise Fatih Terim'i çileden çıkardı. En çok da pas hatalarına kızan tecrübeli teknik adam, sert bir karar aldı.

İZİN PLANINI İPTAL ETTİ

Dünkü izin planını iptal edip, ağır antrenman yaptıran Terim, 'Lige başladığımız oyunun çok uzağındayız. Her geçen gün iyiye gitmemiz gerekirken, geriye gittik. Yapılan bireysel hataların faturası çok ağır oluyor. Herkesin hemen kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Bundan sonra kimsenin yeri garanti değil. İş işten geçmeden çok hızlı bir şekilde eski halinize gelmenizi istiyorum' diyerek oyuncularına göz dağı verdi. Yorgunluğa ve performansa dayalı rotasyon yapan Terim'in, Erzurum maçında da kadroda nöbet değişimine gitmesi bekleniyor.

2006-07'DEN BU YANA EN KÖTÜSÜ

Geride kalan 5 haftada iki mağlubiyet alan Galatasaray son 14 sezonunun en kötü performansını sergiledi. 5 hafta itibarıyla 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyeti olan Cimbom, 2006-2007'de de 7 puan toplamıştı (5 maçta bir galibiyet 4 beraberlik)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal