Cem Yılmaz herkesi korkuttu! Cem Yılmaz geçirdiği trafik kazasını anlattı

Magazin gündeminde sık sık yer alan isimlerden biri olan Cem Yılmaz Bodrum'da geçirdiği trafik kazası hakkında açıklamalarda bulundu. Bu sene yaz tatili için Bodrum'u tercih eden ünlü komedyen Başından geçenleri anlattı.

25.07.2022-10:33 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-10:33) Cem Yılmaz herkesi korkuttu! Cem Yılmaz geçirdiği trafik kazasını anlattı

Yaz tatili için bu yıl Bodrum'a giden Cem Yılmaz, aracıyla bir trafik kazası geçirdi. Cem Yılmaz'ın geçirdiği kaza hakkındaki haberlerin medyada yer alması ile ünlü komedyen sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. 10 gün önce Bodrum'da bir trafik kazası yaşadığını açıklayan Cem Yılmaz, esprili bir dilde yaşadıklarını anlattı. 

Cem Yılmaz trafik kazası geçirdi 

2022 yılında  yaz tatiline Bodrum'da geçirmek isteyen ünlü komedyen Cem Yılmaz, talihsiz bir kaza yaşadı. Magazin gündeminde Cem Yılmaz'ın Bodrum'da geçirdiği trafik kazası hakkında haberler çıkması üzerine ünlü komedyen sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. 

Cem Yılmaz yaptığı paylaşımda esprili bir şekilde geçirdiği trafik kazasında anlattı. Cem Yılmaz Twitter hesabı üzerinden şu sözleri dile getirdi:

"10 gün önce bir taksici arkadaşla çarpıştık. Arabalar servisten çıktı hasarı onarıldı bile, neredeyse kazayı unuttuk. Sağ olsun eş dost telaş yapmış 'ölümden döndü' haberi görünce. Ölümden dönen mi var :) Elbette ölümden dönmedim direkt o yolda ilerliyorum teşekkürler."

Cem Yılmaz Trafik Kazası Yaptı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal