Türkiye'de kazanıp başka ülkede yiyorlar: Kerem Bürsin parasını da alıp ülkeyi terk ediyor! Kerem Bürsin nerede yaşıyor?

Can Yaman'dan sonra adını Türkiye sınırlarının dışına taşıyan bir isim de Kerem Bürsin oldu. Yurt dışında özellikle İspanya'da geniş bir hayran kitlesi olan Bürsin'in Türkiye'yi terk ederek yeni projesi için İspanya'ya taşınacağı iddia edildi. İşte detaylar...

25.07.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-09:58)

Son olarak Sen Çal Kapımı isimli diziyle ekranlara gelen yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin de Can Yaman gibi yurt dışına açılıyor. Sürekli İspanya'ya giden ve kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesi oluşturan Bürsin'in İspanya'ya yerleşeceği iddia ediliyor.

İspanyol basını, Bürsin'in Haziran ayında yaptığı son ziyaret esnasında sevindiren haberi paylaştığını ve bir dahaki gelişinde daha uzun kalacağını söylediğini yazdı.

kerem bürsin

Kerem Bürsin İspanya'ya mı taşınıyor?

İspanyol basınındaki haberde, Bürsin'in Madrid aşığı olduğu ve orada bir ev alma ihtimalinin olduğu belirtildi. Yakışıklı oyuncu, İspanyol basınına "Madrid'e taşınma konusunda bir süredir düşünüyorum. İspanya'da yaşamak harika olurdu" dedi.

Kerem Bürsin'in yeni projesini açıklaması ve İspanyolca öğrenmeye karar vermesi taşınacağı iddialarını güçlendirdi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal