Cem Küçük istifa ettirildiği iddiası doğru mu? Cem Küçük istifa etti mi? Twitterdan duyurdu!

Sedat Peker'in şayet özür dilemediği takdirde görüntülerini yaymakla tehdit ettiği Türkiye yazarı Cem Küçük'ün istifa ettirildiği iddia edildi. Sosyal medyada Cem Küçük'ün yönetim tarafından istifa ettirildiğine dair ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düşerken Cem Küçük'ten istifa iddialarına hakkında yanıt gecikmedi.

28.06.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-17:03) Cem Küçük istifa ettirildiği iddiası doğru mu? Cem Küçük istifa etti mi? Twitterdan duyurdu!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda bulunun üç erkekten birisinin Cem Küçük’ün görev yaptığı gazete ve televizyonun da sahibi olan İhlas Holdingin CEO’su Rasim Kaan Cem Küçük istifa etti miAytoğu olduğu iddia edilmişti. Taraflardan iddialara ilişkin henüz bir açıklama gelmezken Sedat Peker'in yayınladığı video ile birlikte sessizliğe bürünen TGRT Çalışanı Cem Küçük’ün kanaldan ayrılacağı hatta yönetimin kendisini istifaya zorladığı öne sürüldü.

Cem Küçük istifa etti mi

Sosyal medyada ortaya atılan iddialar sonrasında gazeteci Cem Küçük, hakkında konuşulan söylentilerle ilgili açıklama yaparken diğer taraftan da Sedat Peker, Cem Küçük ile ilgili 'özel görüntüler'e sözleri hakkında konuştu. İşte, yaşanan son dakika gelişmeleri..

 

Sedat Peker, Cem Küçük ile ilgili 'özel görüntüler'e sözlerine açıklık getirdi.

Söz konusu gelişmelere ilişkin bir açıklama yapan Sedat Peker, sosyal medyada yayınlanan görüntüleri kendisinin yayınlamadığını freudun_talebe adıyla kendi adına bir hesap açıldığını görüntüleri de o hesabın yayınladığını söyledi. Bu tür düşmanlığın bile namusluca yapılması gerektiğini belirten Sedat Peker, Cem Küçük isimli gazetecinin herhangi bir erkekle görüntüsünün olmadığını ifade etti.

Cem Küçük istifa etti mi

Cem Küçük istifa etti mi?

Sosyal medya hesaplarında iktidara çok fazla yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük'ün TGRT ve Türkiye Gazetesi'nde olan görevlerinden yönetim tarafından istifa ettirildiği yönünde ortaya atılan iddialar gündem oldu. Cem Küçük, hakkında çıkan onca söylentilerin arkasından sessizliğini bozdu ve Twitter hesabından bir açıklama paylaştı. Cem Küçük, paylaşımında istifa iddialara yanıt vererek, "Sevgili arkadaşlar işimin başındayım. Yazılanların hepsi yalan" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Cem Küçük istifa etti mi

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal