9 yıl önce işlenen korkunç cinayete kurban giden iki kardeş defnedildi!

Ankara'da bundan tam 9 yıl önce kayıplara karışan Oğulcan Beran ve Özgür Çağkan Barış Karaoğlu'nun, Ankara'nın Ayaş ilçesi Orta Bereket Mahallesi'nde yer alan hobi bahçesinde gömüldükleri alandaki cansız bedenleri defnedildi. İşte kan donduran cinayetin detayları...

28.06.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-16:08) 9 yıl önce işlenen korkunç cinayete kurban giden iki kardeş defnedildi!

Gelen bilgiye göre, bir kamu kurumunda görev yapan A.K., oğulları Oğulcan Bertan ve Özgür Çağkan Barış Karaoğlu adına 1 Ocak 2012 de kayıp başvurusu yapmıştı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürütmüş olduğu soruşturma kapsamında bundan tam 9 yıl sonra kan donduran cinayetin detayları ortaya çıktı. Baba A.K.'nin eski eşi anne Fahriye Güler'in beraber yaşadığı üvey baba İbrahim Terzioğlu gerçekleri tek tek itiraf etti. 

3 kişi tutuklandı 

İbrahim Terzioğlu ifadesine göre; Oğulcan'ı öldürmeyi Fahriye Güler ile beraber planladıklarını, Güler'in yoğun ısrarına karşı dayanamayıp Ankara'nın Ayaş ilçesi Orta Bereket Mahallesi'ndeki bir hobi bahçesinde Oğulcan'ın koltukaltına ve başına pompalı tüfekle iki el ateş ederek öldürdüğünü dile getirdi. Söz konusu olaydan bir süre geçtikten sonra diğer kardeş Özgür Çağkan Barış Karaoğlu'nu da başına inşaatlarda kullanılan demirle birkaç defa vurup öldürdüğünü, cesedi de Oğulcan'ın cesedinin birkaç yüz metre ilerisine gömdüklerini açık bir şekilde itiraf etti. Öte yandan anne Fahriye Güler (51), ikinci evliliğini yapmış olduğu eski eşi İbrahim Terzioğlu (57) ile onun oğlu Arman Terzioğlu (37) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı. 

Bahsi geçen itiraflar üzerine cesetleri gömdüklerini ifade ettikleri alanda yapılan kazıda insan kemiği parçaları tespit edildi. İki kardeşten birinin cesedinin yakılıp toprağa gömüldüğü, seramikle örtülerek üzerine kat kat toprak döküldüğü belirlenmişti. Diğer yandan yapılan çalışmalarda başka bir cesede ait kemikler de tespit edildi. 

Kardeşlerin bulunan kemikleri Söke'de defnedildi

İki kardeşin cenazesi baba A.K.'nin ikamet ettiği Aydın'ın Söke ilçesine getirildi. 9 yıldır mezar yerleri bile belli olmayan iki kardeş Oğulcan Bertan ve Özgür Çağkan Barış Karaoğlu'nun cenazeleri Söke Hacı Ahmet Özbaş Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile birlikte son yolculuklarına uğurlandı. Öte yandan cenazede baba A.K. başta olmak üzere ailenin yakınları da yer aldı. İki kardeş Söke Asri Mezarlığı'na defnedildi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal