Celta Vigo Forması Giyen Okay Yokuşlu, La Liga'ya Röportaj Verdi!

İspanyol ekibi Celta Vigo'da forma giyen Milli futbolcumuz Okay Yokuşlu, forma giydiği LaLiga'ya verdiği röportajla büyük bir ses getirdi.

04.11.2021-16:42 - (Son Güncelleme: 04.11.2021-16:42)

Barcelona ile İspanya La Liga'da bu hafta gerçekeleşecek olan karşılaşmada karşı karşıya gelecek olan Celta Vigo'da Milli futbolcumuz Okay Yokuşlu, LaLiga'ya bir röportaj verdi.

OKAY YOKUŞLU'DAN SES GETİREN AÇIKLAMALAR

Celta Vigo forması giyen Milli futbolcumuz Okay Yokuşlu, LaLiga'ya vermiş olduğu ses getiren röportajda ;

BARCELONA MAÇI İLE İLGİLİ OLARAK

Bu sezon istedikleri yerde olmasalar da Barcelona her zaman kaliteli bir ekip, dünyanın da en iyi takımlarından bir tanesi. Ama biz de bu maça iyi hazırlanacağız, çünkü seyircimizin önünde evimizde oynayacağız. Amacımız üç puanı kazanmak ve bunu da yapabilecek güce sahibiz. İstedikleri yerde değiller ama isim isim baktığınız zaman çok kaliteli isimlere sahipler. Biz de evimizde oynayacağız, içeride iyi bir oyunumuz var, taraftarımızın da desteğiyle maçı kazanmaya çalışacağız.

CELTA VİGO OLARAK İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK

Takımımız iyi, lige iyi başladığımızı düşünüyorum. Son haftalarda puanlar gelmese de maçlarda iyi mücadele ediyoruz ve takım olarak iyi bir oyun ortaya koyuyoruz. Ben de takıma yardım etmeye çalışıyorum. Umarım bu oyunu devam ettirip, puanları da toplamaya başlarız.

BU KULÜPTE BİR AİLE GİBİYİZ

Kulüp kendine özgü bir kulüp, şehrin benimsediği bir kulüp. Buradaki insanlar kulübe bağlı ve kulübü destekliyor. Burası bir aile kulübü gibi.

LA LİGA EN KALİTELİ LİGLERDEN BİRİ

LaLiga dünyanın en iyi ve kaliteli liglerinden bir tanesi. Bunu oynanan her maçta görebiliyorsunuz. LaLiga'da olmaktan çok mutluyum. Birçok tecrübe edindim. Bu sezon dördüncü sezonum. Çok kaliteli bir lig.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal