CELR coin nedir? Celer Network coin projesi ve yol haritası

CELR adı ile bilinen Celer Network, kripto paralar topluluğunda en fazla destek gören ikinci katman çözümü olarak geliştirilmiştir. Günümüz piyasalarında en yüksek performansa sahip DeFi ağlarının çoğunun üzerinde çalışabilen CELR coin DeFi ve GameFi için çapraz blok zincir etkileşimlerinde güç verme özelliği taşır. Peki, CELR coin nedir? İşte, Celer Network coin projesi ve yol haritası

02.04.2022-15:13 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-15:13) CELR coin nedir? Celer Network coin projesi ve yol haritası

Celer Network, hem performansları hem de maliyet verimliliklerini artırmak adına durum kanalları olarak adlandırılan teknolojiyi sistemlere entegre etmeye programlanmıştır. Celer, aynı zamanda ağ katılımcılarıyla birlikte çalışma sağlamak amacıyla genelleştirilmiş durum kanalının ağlarında da yararlanır. Celer durum kanallarının Ethereum ve Polkadot'ın yanı sıra Binance Smart Chain'in blok zincirinde sorunsuz çalıştığı açıklanır.

Celer Network coin projesi

Celer Network, günümüzde en iyi blok zincirleri ağları üzerinde yer alan birçok sorunun azaltması üzerine tasarlanmıştır. Ölçeklenebilirliği önemli derecede iyileştiren Celer, daha yüksek düzeydeki gizlilik seviyesini korur ve aynı zamanda yatay ölçeklendirmede kesinlik elde eder. Bunlara ek olarak Celer gerçekleştirdiği işlemlerini tamamlamanın maliyetini ise katman 1 çözümlerini kullanır ve bu kulanım sadece bir kısmıdır.

Celer Network Coin Projesi ve yol haritası

Pazardaki mevcut durum ile birlikte sorunlara çözümler bulabilmek adına mahremiyet odaklı bireylerden hem kripto ödemelerinde hem de akıllı sözleşmelerin yürütülmesi adına özel zincir dışı işlemlerde çeşitli teknolojilerinin entegresini sağlar. Bu yapı ile birlikte Celer, geliştiricilerin pazardaki gizlilik merkezli Dapp’lerini oluşturur.

Celer Network aynı zamanda Dapp geliştirme sürecini de hızlandırmak adına tasarlanırken protokoün söz konusu görevi gerçekleştirebilmek için de içerisinde çeşitli SDK’lar (yazılım geliştirme kitleri) yüklendi. Celer'in çekirdek mimarisinin, cChannels’ı platformunun temel katmanı olarak ayarlarken aynı zamanda söz konusu katmanın 1 blok zincirleriyle de etkileşim yapmasını sağlar. 

Celer Network, içeriğinde geliştirilen CelerPay ise birden fazla ağ ile etkileşime giren genel ödeme kanalı olarak işlem yapar. Verimli zincir dışı belirteçlerde bazı transferler destek verir ve sistem ayrıca zincir üzerindeki doğrulanabilir durumlardan da yararlanır. 

CELR coin nedir?

Celer Network Coin Projesi ve yol haritası

CELR coin, Celer Network ağlarında yardımcı  olan program coinidir. CELR token Ethereum'un ana ağı üzerinde yaşayan ERC-20 standart tokeni olarak işlem görür. CELR coin doğrudan eşler arasında para göndermede kullanıldığı gibi ücretlerdeki ödemeler ve akıllı sözleşme yürütmelerdeki maliyetlerin karşılanmasında ana yol olarak önemli bir görevi vardır.

Celer Network yol haritası

Celer Network, kripto paralar pazarında hayati bir boşluğu doldurduğu söylenir. Birlikte çalışma özelliğine sahip olan ve blok zincirinden de bağımsız olan yapısı, onu gelişmek için kullanılan DeFi topluluklarını da ideal olarak kılar. Kullanıcıların daha fazla yatırım getirisi konusunda fırsat sahibi olması ve ayrıca ücretlerden de tasarruf etmesi için hgeliştirileb CELR coinin aynı zamanda işlem sürelerini azalttığı ve bu özelliğini de Celer’den aldığını unutmamak gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal