Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi fragmanı yayınlandı!

Behzat Ç. Geri dönüyor. Yeni dizi Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi’nden ilk fragman yayınlandı. Behzat Ç. Hayranlarını sevindiren haber geldi. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi fragmanı gündeme bomba gibi düştü. İzleyicileri heyecanlandıran Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi fragmanı merak onuşu oldu.

21.06.2022-20:56 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-10:41)

Behzat Ç. Efsanesi ekranlara geri dönüyor. BluTV’de yayınlanacak olan yeni dizi Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi’nin ilk fragmanı yayınlandı. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı dizi izleyicileri heyecanlandırdı. Eski kadrosundan isimlerin de yer aldığı dizi merak konusu oldu. 

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı Behzat Ç. Dizininin ekranlara geri döneceği konuşuluyordu. Beşikçioğlu, çekimlere başladıklarını duyurarak dizinin sevenlerine müjdeli haberi verdi. BluTV’de yayınlanacak olan diziyle ilgili tanıtım videosu yayınlandı. 

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi ne zaman çıkacak?

Diziden ilk tanıtım gelirken izleyiciler dizinin çıkış tarihini araştırmaya başladı. Dizinin çıkış tarihi ile ilgili net bir bilgi verilmedi. Tanıtım fragmanında dizinin ilk 3 sezonundan izler taşıdığı görüldü. 

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı bilinmiyor. Daha önce BluTV’de başlayan ve iptal edilen sezonun kadrosunun bu dizide yer alacağı da konuşuluyor. Fakat dizinin efsane isimlerinden Ercüment Çözer karakterinin dizide yer almaması büyük bir ihtimal. Karaktere hayat veren oyuncu Nejat İşler, yakın bir zamanda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Ercüment karakterine veda ettiğini takipçileriyle paylaştı. İşler’in yaptığı açıklama sonrası birçok Behzat Ç. İzleyicisi hayat kırıklığına uğradı. 

dncyazilim
yazilim@adnc.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal