Behzat Ç. nerede yayınlanacak? Behzat Ç. yeni sezon ismi ve yayınlanacağı platform

Uzun zamandır beklenen Behzat Ç. yeni versiyonu için geri sayım başladı. İlk tanıtım filmi yayınlanan dizinin yayın tarihi ve kanalına dair detaylar merak ediliyor. Peki, Behzat Ç. yeni versiyon ne zaman başlayacak? Behzat Ç. yeni versiyonu nerede yayınlanacak? İşte merak edilen detaylar.

21.06.2022-20:31 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-20:31) Behzat Ç. nerede yayınlanacak? Behzat Ç. yeni sezon ismi ve yayınlanacağı platform

Yayın tarihine 12 yıl önce başlayan ve üç sezon sürmesine rağmen hala milyonların vazgeçilmezi olan Behzat Ç. dizisi yeni versiyonuyla sevenleriyle buluşacak. İşte, Behzat Ç. yeni sezon detayları...

Behzat Ç. yeniden BluTV'de!

İlk üç sezonuyla TV'de ekranlara gelen Behzat Ç. dizisi, sonrasında dördüncü sezonu ile BluTV'de yayınlanmaya başladı. Ancak buradaki ömrünün kısa sürmesi hayranlarını oldukça üzdü.

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdal Beşikçioğlu, dizinin hayranlarını sevindirecek haberi vermişti. Beşikçioğlu paylaşımında, "Kadromuza yeni eklemeler olacak olacak. Bizi ikna etmek sanıldığı kadar zor değil. Yazılı bir metin içerisinde hikayeyi gördüğünüz zaman sizi etkileyebiliyorsa, bu sanatçılar için yeterlidir." sözlerine yer verdi.

 behzat ç. yayın tarihi

Behzat Ç. ne zaman başlıyor?

Dizinin başlama tarihiyle ilgili henüz net bir bilgi bulunmasa da bugün yayınlanan tanıtım filmi kısa süre içinde başlayacağının habercisi oldu.

Tanıtım filminde diziyle ilgili dikkat çeken ipuçları da yer aldı. Tanıtım filminde, cinayet büro komiserleriyle ilgili "sürgün yemişlerdi, döndüler" sözünün kullanılması dikkat çekti.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal