Balkan Ninnisi nerede çekiliyor? Balkan Ninnisi çekimleri hangi ülkede?

TRT 1 ekranların merakla beklenen yapımları arasında yer alan Balkan Ninnisi isimli dizi, yayınladığı ilk tanıtım filmiyle büyük beğeni topladı. Dizinin yayın saatini bekleyen izleyiciler dizi çekimlerinin nerede ve hangi ülkede çekildiğini merak ediyor. Peki, Balkan Ninnisi nerede çekiliyor? Balkan Ninnisi çekimleri hangi ülkede? İşte Balkan Ninnisi adlı dizi ile ilgili tüm detaylar..

21.06.2022-20:20 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-20:20) Balkan Ninnisi nerede çekiliyor? Balkan Ninnisi çekimleri hangi ülkede?

İki farklı milletten olan iki gencin aralarındaki aşk hikayesini anlatan Balkan Ninnisi dizisi, hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi hedefliyor. Bu akşam ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin nerede ve hangi ülkede çekimlerinin gerçekleştiği de merak konusu oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çeken senaryosu ile tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Balkan Ninnisi isimli dizi bakın nerede çekiliyor..

Balkan Ninnisi nerede çekiliyor

Balkan Ninnisi çekimleri hangi ülkede?

Her hafta salı akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Balkan Ninnisi isimli dizide Üsküp'te iki farklı milletten olan iki gencin aşkları uğruna verdiği mücadeleyi anlatacak. Dizide daha önceden hayatları bir şekilde kesişen ve tarihi bir konakta karşı karşıya gelen Türk ve Makedon, ailelerle birbirlerine deli gibi aşık olan çocuklarının yaşamlarından kesitler izleyicilere aktarılacak.

Balkan Ninnisi nerede çekiliyor

TRT 1'in yaz dönemine damga vurması beklenilen Balkan Ninnisi dizisinin çekimleri ise Üsküp'te devam ediyor. Üsküp, bilindiği üzere Kuzey Makedonya'nın başkenti ve ülkenin en büyük şehirlerinin başında gelir.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal