Çaykur Rizespor'dan Yannick Bolasie Açıklaması!

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe maçı öncesi yıldız futbolcusu Yannick Bolasie'nin kadro dışı kaldığı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

01.12.2021-15:35 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-15:35) Çaykur Rizespor'dan Yannick Bolasie Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde yıldız futbolcunun kadro dışı bırakıldığı yönündeki iddialar hakkında açıklama yapıldı.

YANNİCK BOLASİE HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Çaykur Rizespor Kulübü, Fenerbahçe maçı öncesinde yıldız futbolcusu Yannick Bolasie'nin kadro dışı bırakıldığı yönünde çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

RİZESPOR'DAN BOLASİE AÇIKLAMASI

Yannick Bolasie ile ilgili olarak Çaykur Rizespor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;

' Bazı basın yayın organlarında futbolcumuz Yannick Bolasie'nin kadro dışı kaldığı haberleri yer almaktadır. Futbolcumuz özel bir nedenden kaynaklı küçük bir sıkıntı yaşamıştır. Bahsi geçen durum, aile bireyleri arasında yaşanan herhangi bir sıkıntıdan farksızdır ve şu anda takım içinde Bolasie ile ilgili herhangi bir problem bulunmamaktadır. Bazı yayın organlarında ve haber sitelerinde yer alan 'Bolasie kadro dışı' haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Yannick Bolasie, kadromuzda bulunan bir futbolcumuzdur ve hocamızın şans vermesi halinde her zaman olduğu yeşil mavi renkler için mücadele edecektir. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal