Süleyman Hurma'dan Francesco Farioli'nin Fenerbahçe'ye Gitmesi Hakkında Açıklama Geldi!

Fenerbahçe'de takımla yolların ayrılması gündemde olan Vitor Pereira yerine Karagümrük teknik direktörü Farioli'nin takımın başına getirileceği aktarılıyor. Konuyla ilgili Karagümrük başkanı Süleyman Hurma'dan açıklama geldi.

01.12.2021-15:05 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-17:09) Süleyman Hurma'dan Francesco Farioli'nin Fenerbahçe'ye Gitmesi Hakkında Açıklama Geldi!

Fenerbahçe'de son maçlarda üst üste alınan kötü sonuçlar büyük tepki çekmeye başladı. Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı yenmesiyle camiada hava biraz yumuşamış olsada sarı lacivertlilerin son olarak Olympiakos deplasmanından yenilgiyle ayrılması ve Göztepe deplasmanından berabere ayrılmış olması taraftarlar tarafından çok büyük tepki çekti. Yaşanan puan kayıplarının sorumlusu olarak ise takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira sorumlu gösteriliyor. Bu anlamda Vitor Pereira'nın takımdan gönderilmesi gündemi meşgul ederken Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın olası bir ayrılığı durumunda takımın başına Karagümrük'ün teknik direktörü Farioli'nin gelmesi konuşuluyor. Farioli iddiaları ile ilgili Karagümrük başkanı Süleyman Hurma'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Karagümrük başkanı Süleyman Hurma'nın, Francesco Farioli ile ilgili yaptığı açıklamalar büyük gündem oldu.

SÜLEYMAN HURMA'DAN SES GETİREN FRANCESCO FARİOLİ AÇIKLAMASI

Karagümrük başkanı Süleyman hurma Francesco Farioli'nin Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle ilgili açıklamalar yaptı. Süleyman Hurma yaptığı açıklamada, 'Francesco Farioli için Fenerbahçe'den tarafımız gelen sözlü ya da yazılı bir teklif yok. Farioli'ye teklif gelirse engel olmam.' dediği öğrenildi. Süleyman Hurma'nın yaptığı bu açıklama adeta gündemi salladı. Süleyman Hurma'nın, İtalyan teknik adam Francesco Farioli ile ilgili yaptığı açıklamalar Fenerbahçeli taraftarları da oldukça heyecanlandırdı. Fenerbahçeli taraftarlar, sosyal medya üzerinden de İtalyan teknik adam Francesco Farioli hakkında takıma 'gel' çağrısında bulundular.

FENERBAHÇE FRANCESCO FARİOLİ İÇİN İZİN ALDI

İtalyan teknik adam Francesco Farioli ile ilgili çok önemli bir bilgi daha geldi. Fenerbahçe'nin, takımın başına Farioli'yi getirme anlamında görüşmeler yapmak için Fatih Karagümrük'ten izin istediği belirtildi. Fatih Karagümrük'ün de Fenerbahçe'nin, Francesco Farioli ile görüşmesine onay verdiği açıklandı. İtalyan teknik adamın Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal