17.12.2021-11:59 (Son Güncelleme:17.12.2021-11:59)


1

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'ün Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a transfer olacağı söylentileri ile ilgili olarak Rizespor'dan açıklama geldi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bir süredir kadro dışı konumda yer alan ve formasından uzak kalan Sinan Gümüş ile ilgili sık sık transfer haberleri ortaya çıkmaydı.



3

Fenerbahçe'de kadroya geri dönüşü pek mümkün gözükmeyen Sinan Gümüş'ün Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken ismi bir çok Süper Lig ekibi ile anılmaya başlamıştı.



4

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe'de bir süredir kadro dışı olan Sinan Gümüş ile ilgilendiği ve Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yönündeki haberler bir süredir gündemi meşgul etmekteydi.



5

Çaykur Rizespor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden Fenerbahçeli Sinan Gümüş hakkında yapılan resmi açıklamada ;



6

' Bazı yayın organlarında ve Haber sitelerinde yer alan "Sinan Gümüş Çaykur Rizespor Gündeminde” haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü profesyonel futbolcusu Sinan Gümüş ile kulübümüzün herhangi bir temas ve ilgisi bulunmamaktadır. Kulübümüzle ilgili olarak tamamen hayali olarak kurgulanan bu haberlerin kesinlikle doğru olmadığını kamuoyuna saygı ile duyururuz. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR