16.12.2021-17:28 (Son Güncelleme:16.12.2021-17:46)


1

Teknik direktör Özcan Bizati ile yolları ayıran Bursaspor'da gündeme Yılmaz Vural geldi. Deneyimli teknik adam ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



2

Tecrübeli futbol adamı Yılmaz Vural ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Yılmaz Vural'ın, Özcan Bizati ile yolları ayıran yeşil beyazlı takımla yakın temasta olduğu öğrenildi. Yılmaz Vural'ın, bugün İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile Bursaspor'un oynadığı maçı tribünden izlediği ve notlar aldığı aktarıldı.



3

Tecrübeli futbol adamı Yılmaz Vural ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Yılmaz Vural'ın adı sık sık Süper Lig ekipleriyle geçse de Yılmaz Vural'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Yılmaz Vural'ın, TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor'a oldukça yakın olduğu öğrenildi.



4

Yılmaz Vural'ın, Bursaspor ile Ümraniyespor'un karşılaştığı maçta tribünde olduğu ve yeşil beyazlı takım adına notlar aldığı aktarıldı. Gelen bu bilgi özellikle Bursasporlu taraftarlar olmak üzere takımda heyecan oluşturdu. Yılmaz Vural'ın, Bursaspor'un başına geçmeye oldukça sıcak bakmaya yaklaşırken teknik adam ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



5

Bursaspor'da Yılmaz Vural başta olmak üzere teknik adam listesinin ise kabarık olduğu aktarılıyor.



6

Bursaspor'da takımın başına öncelikle Yılmaz Vural'ın getirilmesi planlanırken, Yılmaz Vural'ın olmaması durumunda ise Bursaspor yönetimin gündemine Yücel İldiz, Şenol Can, Çağdaş Atan, Mustafa Er ve Ertuğrul Sağlam gibi isimleri aldığı aktarılıyor. Özcan Bizati ile yakın zamanda kötü gidişattan dolayı yolları ayıran Bursaspor'un yeni teknik direktörü büyük bir merakla beklenilmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR