Çaykur Rizespor'dan gollü prova: İstanbulspor'u mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor, İstanbulspor'u 4-0 mağlup etti. İşte detaylar...

02.04.2024-20:33 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-20:33)

Trendyol Süper Lig heyecanı milli aradan sonra devam ediyor. 31. haftada İstanbulspor ile Çaykur Rizespor Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

İlk yarıda konuk ekip önde

4. dakikada Çaykur Rizespor öne geçti. Zeqiri'nin pasıyla ceza yayının gerisinde topla buluşan Olawoyin, Loshaj ve Mehmet Yeşil'den sıyrıldıktan sonra ceza sahası içinde yerden sert vuruşu ağlarla buluştu ve skor da 1-0 oldu. Bundan 40 dakika sonra ise fark ikiye çıktı. Zeqiri'nin kendi yarı sahasının solundan savunmanın arkasına uzun pasında topu kafasıyla önüne alan Minchev, süratle ceza sahasına girdi. Bu oyuncu, Mehmet Yeşil ve Simon Deli'nin çabasına rağmen kaleci Alp Arda ile karşı karşıya kaldığında yaptığı vuruşla topu filelerle buluşturdu ve skor da 2-0 oldu. İlk yarı da bu sonuçla sona erdi.

İki gol daha geldi

İkinci yarıda da Karadeniz ekibinin gol yağmuru devam etti. Orta sahada Tunahan Şamdanlı'nın hatası sonucunda topun sahibi olan Sauer, önündeki boşluğu değerlendirerek sağ kanattan hızla ceza sahasına girerek Minchev’e verdiği pasla top ağlarla buluştu. Skor da 3-0 oldu. Dakika 90’da ise son gol geldi. Gaich'in ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top kaleci Alp Arda'dan döndü. Akintola, seken topu altıpasın içinde boş kaleye tamamlayarak filelerle buluşturdu. Maç 4-0 sona erdi ve Çaykur Rizespor puanını 45’e yükseltirken İstanbulspor ise 13 puanda kaldı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal