23.02.2022-10:12 (Son Güncelleme:23.02.2022-10:27)


1

Çaykur Rizespor ile yolların ayrıldığı Hamza Hamzaoğlu'nun yeni adresi gündeme oturdu.



2

Tecrübeli teknik adam TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşma gündeme bomba gibi düştü.



3

Spor Toto 1. Lig'de topladığı 42 puanla 6. sırada bulunan ve Süper Lig mücadelesi veren Eyüpspor, Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya vardı.



4

Başarısız sonuçların ardından Zafer Turan ile yollarını ayıran Eflatun-Sarılı İstanbul ekibi, deneyimli teknik adam Hamza Hamzaoğlu ile yoluna devam edecek.



5

Eyüpspor As Başkanı Fatih Kulaksız, sosyal medya hesabından 'Hamza Hamzaoğlu hocam Eyüpsporumuza hayırlı olsun. Resmi imzalar yarın inşallah.' açıklamalarında bulundu.



6

Tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu teknik adamlık kariyerinin ilk yıllarında Eyüpspor'da görevde bulunmuştu. 2009/10 sezonunda eflatun sarılı ekibi yöneten teknik adam oldukça başarılı günler yaşamış ve 1. Lig'in kapısından dönmüştü. Eyüpspor, Play-off finalinde Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Tavşanlı Linyitspor'a 2-1 mağlup olmuştu.



7

Sarı kırmızılıları çalıştırdığı zamanda 3 kupa birden kazanma başarısı gösteren tecrübeli teknik adam, son yıllarda sırasıyla Erzurumspor, Gençlerbirliği ve Yeni Malatyaspor, Kayserispor ve Çaykur Rizespor'da görevlerde bulunmuştu.



8

Hamzaoğlu ile Çaykur Rizespor'un yolları geçtiğimiz günlerde son bulmuştu. Hamza Hamzaoğlu'nun, Çaykur Rizespor ile yollarını ayırması büyük yankı uyandırmıştı. Tecrübeli teknik adam Çaykur Rizespor'da aldığı başarısız sonuçların ardından istifasını sunmuştu. Hamza Hamzaoğlu ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR