19.02.2022-14:29 (Son Güncelleme:19.02.2022-14:50)


1

Süper Lig'de Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayıran Çaykur Rizespor'un, Mustafa Denizli'yi takımın başına getirmeyi düşündüğü aktarıldı.



2

Süper Lig ekiplerinden Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmekte. Çaykur Rizespor'da son olarak Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrılmıştı.



3

Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan ayrılması sonrası yerine gelecek teknik adam büyük merak konusu haline geldi. Çaykur Rizespor'da bu anlamda gündeme gelen ismin Mustafa Denizli olduğu öğrenildi.



4

Çaykur Rizespor bu sezonun en flaş takımlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Gedson Fernandes transferiyle büyük ses getiren takımda kötü gidişatın devam etmesi sonrası Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasına karar verildi.



5

Hamza Hamzaoğlu yerine ise en güçlü adayın Mustafa Denizli olduğu öğrenildi. Mustafa Denizli Süper Lig'de son olarak İzmir ekibi Altay'ı çalıştırmıştı.



6

Ayrıca Mustafa Denizli daha önceleri Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'u çalıştırmış ve takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli pay sahibi olmuştu.



7

Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından taraftarlar yerine gelecek teknik adamı sabırsızlıkla beklemeye başladılar. Çaykur Rizespor'da yaşanan gelişmeler gerek Rizespor taraftarları gerek futbolseverler tarafından dikkatle takip edilmekte.



8

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor şimdilerde Süper Lig'de 26 puanla 17. sırada bulunuyor. Atmacalar alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini vermekteler. Süper Lig'de alt sıralarda da çok büyük bir rekabet söz konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR