19.02.2022-13:57 (Son Güncelleme:19.02.2022-14:12)


1

Galatasaray'da teknik adam Domenec Torrent, Göztepe karşılaşması için ilk 11'de Taylan Antalyalı'ya görev vermeyi planlamıyor.



2

Galatasaray'da Göztepe maçı öncesi kritik gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent, Göztepe karşılaşmasını en ince ayrıntısına kadar düşünmeye devam ediyor.



3

İspanyol teknik adam, zorlu karşılaşmada sahaya süreceği ilk 11'i oluşturmaya çalışmakta.



4

Galatasaray'da zorlu Göztepe maçında kalede Inaki Pena olacak. Sağ bekte Omar Elabdelloui'nin, Boey'e göre oynama ihtimali daha yüksek görünmekte. Sol bekte Ömer Bayram, stoper ikilisinde ise Marcao ve Nelsson görevde bulunacak. Savunmanın önünde ise yeni transfer Erick Pulgar'ın İzmir deplasmanı karşısında 11'de olması beklenmekte.



5

Teknik adamın Taylan Antalyalı'yı kulübeye çekerek merkez orta sahada Berkan ve Cicaldau'ya şans verebileceği öğrenildi. Bununla beraber Torrent'in antrenmanlarda 8 numara pozisyonunda Feghouli'yi de denediği aktarılmakta. Hücum hattının solunda Kerem Aktürkoğlu'nun oynamasına ise kesin gözle bakılmakta.



6

Sağ kanatta ise Ryan Babel veya Emre Kılınç görevde bulunacak. İspanyol teknik adamın forvet için ise henüz kararını vermediği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, son antrenman sonrasında Gomis ve Mostafa Mohemed arasında tercih yapacak.



7

Galatasaray'ın, Göztepe ile oynayacağı karşılaşma büyük önem taşımakta. Sarı kırmızılı taraftarlar Göztepe karşısında mutlak 3 puan istiyor. Bu anlamda tüm sarı kırmızılı camia İzmirde'ki zorlu maça kenetlenmiş durumdalar.



8

Galatasaray'ın, Göztepe karşısında yenilgi alması durumunda alt sıralardan kurtulma durumu da oldukça tehlikeye düşmüş olacak. Yarınki bu maç bu anlamda Galatasaray için büyük önem arz etmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR