11.03.2022-14:02 (Son Güncelleme:01.07.2022-10:52)


1

Takımdan ayrılacak

Takımdan ayrılacak

Siyah beyazlıların Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'da forma terleten ABD'li futbolcu ile yollarını ayıracağı öğrenildi. Oyuncunun takımdan gönderilmesi için yönetimin karar verdiği öğrenildi.



2

ABD'li oyuncu gündemde

ABD'li oyuncu gündemde

Değişikliklerin planlandığı takımda transfer edilecek futbolcuların yanı sıra takımdan gönderilecek futbolcular da önem teşkil ediyor. Beşiktaş'ta bu anlamda yolların ayrılması gündeme gelen son isim ise ABD'li futbolcu Tyler Boyd oldu.



3

Sözleşmesi devam ediyor

Sözleşmesi devam ediyor

Beşiktaş'tan Çaykur Rizespor'a kiralanan futbolcunun siyah beyazlılarla 2023 yazına kadar sözleşmesi bulunmakta.



4

Önemli gelişmeler bekleniyor

Önemli gelişmeler bekleniyor

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ise futbolcuyu geri dönmeden başka bir takıma gönderilmesi yönünde karar kıldığı öğrenildi. Bu anlamda futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



5

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Kariyerine Yeni Zelanda'nın Melville takımında başlayan futbolcu ardından ülkenin Waikato takımına transfer oldu. Sonrasında ise Wellington ardından ise Portekiz ekibi Guimares'e gitti. Guimares sonrasında ise 2019 yılında Ankaragücü'ne transfer oldu.



6

Çok yönlü görev alabiliyor

Çok yönlü görev alabiliyor

Ankaragücü sonrasında ise Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Futbolcu Beşiktaş'tan Sivasspor'a son olarak ise Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'a transfer oldu. 27 yaşındaki futbolcu ana mevkisi olan sağ kanat dışında sol kanat ve on numara olarak görev alabiliyor.



7

Durumu yakından takip edilmekte

Durumu yakından takip edilmekte

ABD'li futbolcu ile ilgili alınan son kararda ise futbolcunun siyah beyazlılarla iplerinin kopması yönünde. Futbolcunun yeni takımı ise merak konusu haline gelmiş durumda. Bu anlamda futbolcu ile ilgili gelişmeler taraftarlar tarafından merakla takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR