11.03.2022-12:07 (Son Güncelleme:18.07.2022-13:51)


1

İspanyollar oyuncu için devreye girdiler

İspanyollar oyuncu için devreye girdiler

Sarı lacivertlilerin geride kalan sezon kadrosuna kattığı ve ortaya koyduğu performansla gerek Fenerbahçeli taraftarların sevgisini kazanan Portekizli yıldız oyuncu Miguel Crespo ile İspanyol ekibi Atletico Madrid yakından ilgileniyor.



2

Öne çıkan isimlerden oldu

Öne çıkan isimlerden oldu

Kanaryanın Portekizli orta saha oyuncusu Crespo, sarı lacivertlilerde bu sezon alkış alan isimlerden birisi olarak göze çarpıyor. Yetenekli futbolcu sürpriz bir şekilde yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katılırken sergilediği performansla öne çıkan isimlerden oldu.



3

Attığı gol çok konuşulmuştu

Attığı gol çok konuşulmuştu

Özellikle futbolcunun Fenerbahçe'nin ilk devrede Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşmada takımı için attığı galibiyet golü büyük ses getirmişti. Futbolcu attığı golün sonrasında taraftarların büyük sevgisini kazanmıştı.



4

Kanarya teklife sıcak bakmıyor

Kanarya teklife sıcak bakmıyor

İspanyol ekibi Atletico Madrid'in Miguel Crespo ile ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılmakta. Futbolcu için İspanyolların Türkiye'ye gözlemci gönderdiği de edinilen bilgiler arasında bulunuyor. Ayrıca Atletico Madrid'in futbolcuyu transfer döneminde satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmak istediği fakat Fenerbahçe'nin bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.



5

Performansı alkış almıştı

Performansı alkış almıştı

Crespo geride kalan sezon orta sahadaki çalışkanlığı ile dikkat çeken isimlerden birisi haline geldi.



6

Önemli gelişmeler olabilir

Önemli gelişmeler olabilir

Futbolcu ile ilgili yaz transfer döneminde önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu olmakta.



7

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbola ülkesi Portekiz'İn Feirense takımında başlayan Crespo ardından Neves'e transfer oldu. Neves sonrasında Merelinense takımında top koşturdu. Merelinense sonrası durağı ise Braga oldu.



8

Sürpriz transferdi

Sürpriz transferdi

Braga'dan ülkesinin bir başka ekibi Estoril'e giden futbolcu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katıldı. Crespo Fenerbahçe adına sürpriz bir transfer olurken sahadaki mücadelesi ise takımın ve taraftarların büyük alkışını aldı.



9

Geleceği merak konusu oldu

Geleceği merak konusu oldu

Futbolcuyla performansı nedeniyle pek çok takımda talip olmuş durumda. Bu anlamda Crespo'nun geleceği merak konusu haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR