Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu'ndan Kritik Transfer Açıklamaları!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de oynadıkları Antalyaspor karşılaşmasında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

21.01.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-10:41)

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftada kar engeli nedeniyle bir gün ertelenen Çaykur Rizespor - Antalyaspor karşılaşmasında ev sahibi ekip sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak küme düşme hattında oldukça önemli bir galibiyet aldı.

RİZESPOR GALİBİYETİ KAZANDI

Zorlu karşılaşmada ev sahibi ekip Çaykur Rizespor'un gollerini Joel Pohjanpalo ve Gökhan Gönül kaydederken, konuk ekip Antalyaspor'da ise Haji Wright topu ağlarla buluşturdu.


HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor'a karşı aldıkları galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında hem oynadıkları karşılaşma hem de transfer konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu. Hamza Hamzaoğlu, yapmış olduğu açıklamalarda ;

KOLAY BİR MAÇ OLMADI

Hem Antalyaspor için hem de bizim için kolay bir maç olmadı. Ertelenen bir maç için tekrar motive olabilmek kolay değildi. 'Biz de varız' demek için önemli bir galibiyet aldık. Lig'e devam edeceğiz inşallah, oyuncularımızı tebrik ediyorum. Dünkü 20 dakikalık maçın analizini yaparak bugün sahaya çıkmış olsak da, maçın başında çok talihsiz bir gol yedik. Takımımız çok hızlı bir şekilde toparlanarak geriden gelip maçı kazanmayı bildi.


BU STRESLE MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ

Kazanmak için sahada herkes elinden geleni ortaya koyuyor. Şu anda güzel futbol oynamaya çalışıp birkaç maçı riske edemeyiz. Geldiğimizden beri de aynı şekilde gidiyoruz. Maalesef bu sezonu böyle geçeceğiz. Güzel futbol oynamak için bazı şeylerden fedakarlık etmemiz gerekir. Şu anda fedakarlık yapacak zamanımız yok. Dipten yüzeceğiz, nefessiz kalacağız, kolay maç kazanamayacağız, bu şekilde geçecek maçlarımız. Bu stresle beraber mücadele etmek, her hafta ayrı bir finale çıkmak kolay değil. Bu mücadeleyi sürdürmemiz gerekiyor bizim için önemli olan o.

TRANSFERLER HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMA

Forvet hattına Kubilay Kanatsızkuş'u transfer ettik. Kubilay'ı hem Rizespor'a hem Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Kubilay da çalışacak ve elinden geleni yapacaktır. Yusuf Sarı da bize önemli katkı sağlayacak. Bazı maçlarda ilk 11'de bazı maçlarda ise sonradan girecek. Semih Kaya ile ilgileniyoruz ama birkaç oyuncu daha aramıza katılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal