Galatasaray'da Ömer Bayram'ın Açıklamaları Taraftarlardan Tepki Topladı

Galatasaray'da Ömer Bayram, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında aldıkları Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamalarla sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

21.01.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-09:58)

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında kendi sahasında ligin formda ekiplerinden Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılarak büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

CİMBOM KÜME DÜŞME HATTINA YAKIN

Sarı kırmızılı ekip Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 11 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilirken bu süreçte tamı tamına 6 mağlubiyet yaşadı. Ayrıca sarı kırmızılı ekip Spor Toto Süper Lig'de 22 hafta geride kalırken sadece 27 puan toplayabildi ve küme düşme hattının hemen üzerinde 13. sırada yer alıyor.


İSPANYOL HOCA GALİBİYETLE TANIŞAMADI

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile geçtiğimiz haftalarda yaşanan ayrılığın ardından göreve getirilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent, sarı kırmızılı takımla çıktığı 2 karşılaşmada da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

SÖYLEDİKLERİYLE TARAFTARLARI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Ömer Bayram, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa karşısında aldıkları yenilginin ardından yaptığı açıklamalarla taraftarlardan büyük bir tepki aldı. Ömer Bayram karşılaşmanın ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Öne geçtik. İstediğimiz oyunu oynamaya çalıştık. Kırılma anları vardı. 11 maçlık seri vardı. 1-0 öne geçtik. Konsantre eksikliği diyebilirim. Uzatma anlarında böyle bir gol yersen mental olarak tabii sıfırdan başlıyoruz. 1-0'da çok odaklandık, geriye çekildik. Gol yiyince takımda bir düşüş oldu. Takımı ayağa kaldırmak istiyorsun ama zor bir durumdu. Bunu kırmamız lazım. Futbolda genç diye bir şey kalmadı. Sahaya çıkan Galatasaraylı her oyuncu o sorumluluğu alacak, liderliği gösterecek. Galatasaray forması çok değerli. Herkes kıymetini bilecek. Devamlı konuşuyoruz aramızda. Ancak artık konuşmayı bir kenara bırakacağız. Antrenmanda, sahada varımızı yoğumuzu verip bu takımı yukarı taşımalıyız. Maçtan maça bakacağız, Trabzonspor maçı var. 1 galibiyet bizi farklı bir havaya sokabilir. Taraftarımızdan özür diliyorum. Çok gerginler. Biz bu duruma getirdik. Bunun cevabını sahada vermeliyiz. ' ifadelerini kullanarak sarı kırmızılı taraftarlara seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal