Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'de Sivasspor'a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 2-1 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Teknik adam Karadeniz ekibi ile gelecek sezonun planlamasını yapacağını vurguladı.

17.05.2022-09:06 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-09:49)

Süper Lig'den bu sezon düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor, 37. hafta karşılaşmasında Sivasspor'u konuk etti. Bu sezon son kez evinde sahaya çıkan Karadeniz temsilcisi 22'de Tyler Boyd ile öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. 31'de Erdoğan Yeşilyurt ile eşitliği yakalayan Sivasspor, 75'te Fredrik Elvestad'ın attığı golle sahadan 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı.

Gelecek sezonun planlamasına başlayacağını belirtti

Bülent Korkmaz maç sonu yaptığı açıklamada, 'Kazanmak istedik ama olmadı. Hedefimiz artık son maçı oynayıp bir dahaki senenin planlamasını, projesini hayata geçirmek. Biz başkanla gereken her türlü organizasyonu, ne yapmamız gerektiğini konuştuk. İnşallah bir an önce hemen uygulanır.'

'Artık söylenecek birşey yok çünkü nihayetinde bazı oyuncuların kontratı var. Sabo, çok iyi bir profesyonel. Elinden gelen maksimumu yapmaya çalıştı. Son maçı oynadıktan sonra genel görüşü veya değerlendirmeyi yapmak gerek.' ifadelerine yer verdi.


Açıklamaları dikkat çekti

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın takımdaki geleceği büyük belirsizlik taşıyordu. Teknik adamın Sivasspor maçında geleceği ile ilgili yaptığı açıklamalar taraftarların kafalarındaki soru işaretlerine son verdi. Karadeniz ekibi gelecek sezon Bülent Korkmaz ile devam edecek.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal