Çaykur Rizespor Teknik Direktörlük İçin Emre Belözoğlu İle Görüşüyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligdeki kötü gidişat nedeniyle Teknik Direktör Bülent Uygun ile yollarını ayırmasının ardından göreve Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile anlaşma sağlaması bekleniyor.

13.09.2021-17:05 - (Son Güncelleme: 24.09.2021-13:48) Çaykur Rizespor Teknik Direktörlük İçin Emre Belözoğlu İle Görüşüyor!

Çaykur Rizepsor'da Spor Toto Süper Lig'de yapılan kötü başlangıcın ardından Teknik Direktör Bülent Uygun ile yolların ayırması bekleniyor. Son olarak kendi sahasında Hatayspor'a 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Bülent Uygun'a taraftarlar tarafından yoğun bir tepki gösterilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Bülent Uygun ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırma kararı almıştı. Çaykur Rizespor'un Teknik Direktör Bülent Uygun ile yollarını ayırmasının ardından ise teknik direktörlük için rota eski Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na çevrildi. 

RİZESPOR BÜLENT UYGUN İLE YOLLARINI AYIRIDI!

Taraftarların özellikle son olarak oynanan Hatayspor karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Bülent Uygun'a yoğun bir tepki göstermesinin ardından yaşanan duruma el atan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın tecrübeli teknik adam ile bir görüşme sağlayıp karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayıracağı öğrenildi.

BAŞKAN TAHİR KIRAN'IN İSTEDİĞİ İSİM ORTAYA ÇIKTI

Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Bülent Uygun ile yolların ayrılması konusundaki anlaşmayı geçtiğimiz günlerde açıklayan Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın yeni planı ortaya çıktı. 

RİZESPOR EMRE BELÖZOĞLU İLE ANLAŞMAK İSTİYOR!

Teknik direktörlük için çeşitli isimleri gündemine alan Çaykur Rizespor'da en kuvvetli adayın son olarak Fenerbahçe'de kısa bir süre teknik direktörlük yapan Emre Belözoğlu olduğu öğrenildi.

BAŞKAN TAHİR KIRAN EMRE BELÖZOĞLU İLE ANLAŞMAK İSTİYOR

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın Emre Belözoğlu ile bir ön görüşme gerçekleştirdiği ve yapılan görüşmenin oldukça olumlu yönde geçtiği öğrenildi.

RİZESPOR EMRE BELÖZOĞLU İLE ANLAŞMAYI AÇIKLAYACAK

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Bülent Uygun ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'un teknik direktörlük koltuğunu Emre Belözoğlu'na emanet edeceği öğrenilirken taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve kısa sürede anlaşmanın resmiyet kazanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal