Çaykur Rizespor Sivasspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Rize Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

Çaykur Rizespor Sivasspor mücadelesinin bitmesine kısa bir süre kala futbol severlerin internet üzerinden Çaykur Rizespor Sivasspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Rize Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri araştırmaları sürüyor. Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

16.05.2022-21:20 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-21:20) Çaykur Rizespor Sivasspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Rize Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftası bugün oynanacak iki karşılaşmayla beraber sona erecek. Bu karşılaşmalardan birisi olan Çaykur Rizespor Sivasspor maçında bol pozisyon yaşanması bekleniyor. Son Süper Lig maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 3-1 yenen Çaykur Rizespor Sivasspor karşısında üst üste 3. galibiyetini almayı planlıyor. Alanyaspor ile evinde 1-1 berabere kalarak Türkiye Kupası’nda finale çıkmanın sevincini yaşayan Sivasspor ise Süper Lig’de de taraftarının yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

Çaykur Rizespor Sivasspor maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Sivasspor maçı bugün saat 20.00’de Çaykur Didi Stadyumu’nda başlayacak. Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Çaykur Rizespor Sivasspor maçı hakemi Suat Arslanboğa olacak.

Rizespor Sivasspor

Çaykur Rizespor Sivasspor muhtemel 11'ler:

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Emir Han, Ponck, Eren, Gedson, Sabo, Mendes, Yusuf, Umar, Pohjanpalo

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan, Fajr, Ulvestad, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Çaykur Rizespor Sivasspor maçının özet görüntülerini maçın sona ermesinin ardından Bein Sports’un internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal