09.02.2022-09:38 (Son Güncelleme:09.02.2022-09:38)


1

Çaykur Rizespor, transfer döneminin son gününde gece yarısında bir bombayı daha patlattı. Karadeniz ekibi transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kalmışken eski Fenerbahçeli yıldızı kadrosuna kattı.



2

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kalmışken, son günlerin en çok dikkat çeken takımlarından biri olan Çaykur Rizespor, büyük bir ses getiren bir hamleye daha imza atmayı başardı.



3

Gedson Fernandes transferiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Karadeniz ekibi, bu kez transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kalmışken eski Fenerbahçeli golcü Papiss Demba Cisse'yi kadrosuna katmayı başardı.



4

Çaykur Rizespor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden Papiss Demba Cisse transferi ile ilgili olarak yapılan resmi açıklamada ;



5

' Çaykur Rizespor’umuz tecrübeli santrafor Papiss Demba Cissé'yi renklerine bağladı. İstanbul’da Başkan Yardımcımız Selim Selimoğlu ile bir araya gelen yıldız futbolcu, kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllığına Çaykur Rizespor’umuza bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Papiss Demba Cissé'ye kulübümüze "Hoş geldin" diyor, kendisine başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur. ' ifadelerine yer verildi.



6

36 yaşındaki golcü oyuncu Papiss Demba Cisse, 2018-2019 yılında Süper Lig'e gelmiş ve Alanyaspor formasıyla boy göstermişti.



7

Alanyaspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken golcü oyuncu sonrasında Akdeniz ekibi ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe ile anlaşma sağlamıştı.



8

Sarı lacivertli forma ile toplamda 28 karşılaşmada süre alan Papiss Cisse, bu müsabakalarda 5 gol ve 2 asistlik bir katkıyla oynamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR