Çaykur Rizespor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1| 2024 Rize FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

Trendyol Süper Lig’de haftanın ve günün en önemli maçlarından birisi Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Fenerbahçe, Galatasaray’a kaptırdığı liderliği yeniden kazanmak isterken maç ile ilgili olarak Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı özeti, Çaykur Rizespor Fenerbahçe goller, Bein Sports 1 Çaykur Rizespor Fenerbahçe geniş özet gibi terimler araştırılıyor.

17.02.2024-20:20 - (Son Güncelleme: 17.02.2024-20:36)

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen İsmail Kartal’ın öğrencileri, Rize deplasmanında kazanmaktan başka bir hedef taşımıyor. Öte yandan kritik maç ile ilgili olarak futbol severler tarafından Çaykur Rizespor Fenerbahçe maç özeti ve golleri, Rizespor Fenerbahçe özet, Rize FB maçı Youtube özet gibi terimler araştırılıyor.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı 17 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 19.00’da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler olacak.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı canlı olarak  Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı muhtemel ilk 11’ler şu şekilde:

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mocsi, Emirhan, C. Hojer, Shelvey, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Zeqiri, Gaich. 

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Bonucci, Çağlar Söyüncü, Ferdi, Krunic, Mert Hakan, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko. 

Fenerbahçe Rize’ye 17 yılda 1 kez yenildi

Süper Lig’de son oynadığı Alanyaspor maçında aldığı beraberlik ile liderliği kaybeden Fenerbahçe, bu akşam oynayacağı Çaykur Rizespor’a karşı kurduğu üstünlükle dikkat çekiyor. Sarı lacivertli takım Karadeniz ekibi karşısında son 17 yılda sadece 1 mağlubiyet yaşadı. O mağlubiyette ise Rizespor’un teknik direktörü şu anki Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’tu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal