Arda Turan Galatasaray üyesi oldu: Dursun Özbek'ten mazbatasını aldı

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve şimdilerde ise Eyüpspor ile Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen bir teknik direktör olan Arda Turan, Galatasaray üyesi oldu. İşte detaylar...

16.02.2024-23:51 - (Son Güncelleme: 16.02.2024-23:51)

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Galatasaray üyesi oldu. Mazbatasını kulüp başkanı Dursun Özbek'in elinden aldı.

Sosyal medyadan duyurdu

Teknik direktör ve Galatasaray’ın eski futbolcusu olan Arda Turan yaptığı paylaşımda "Benim tüm hayallerim de hayallerimin gerçekleştiği yer de Galatasaray. Bugün formasını giymekten, kaptanlığını yapmaktan onur duyduğum Galatasaray Kulübü'ne üyelik mazbatamı aldım. Yıllar boyunca sarı-kırmızılı forma için sahada verdiğim emeklerin bu üyelikle onurlandırılmış olmanın gururunu yaşıyorum. Başta Sayın Başkanımız Dursun Özbek olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize, GSYİAD Başkanımız Sayın İbrahim Hatipoğlu'na, camiamıza emek vermiş büyüklerimize ve tüm Galatasaray Ailesi'ne teşekkür ediyorum. Bu gurur bana bir ömür boyu yeter" ifadelerini kullandı.

Arda Turan Kimdir?

30 Ocak 1987’de İstanbul’un Bayrampaşa semtinde dünyaya gelen Arda Turan, Futbola adımını Altıntepsi Makelspor’da attı. 2000 senesinde ise Galatasaray altyapısına başlayan Arda, burada hayatını yeni bir seviyeye çıkaracaktı.  2004-2005 sezonunda as kadroda yer bulan futbolcu, tecrübe kazanması için Manisaspor’a kiralanmış, Manisaspor’da yeterince tecrübe kazandığı zaman Galatasaray, Arda’yı kadroya almıştı.

2011 senesinde İspanyol Atletico Madrid’e 13 milyon euro bonservis ücretiyle kiralanan Arda, bu takımında toplam 127 maça çıkmış ve 13 gol bulmuştu. Gösterdiği performans ile 2015’te dünyanın en iyi kulüplerinden Barcelona’ya transfer olan Arda Turan 2017-18 sezonuna kadar toplam 35 maça çıkmış ve 5 gol bulmuştu Arda Turan, 11 Mart 2018 tarihinde Aslıhan Doğan ile evlendi. Arda Turan'ın nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üstlendi. Çiftin Hamza Arda adında bir çocukları oldu. 


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal