Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan küme düşme ve ligin tescili hakkında flaş açıklamalar!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Spor Toto Süper Lig'de küme düşme ile ilgili olarak ortaya çok konuşulacak bir iddia attı.

14.03.2022-10:36 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-10:36) Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan küme düşme ve ligin tescili hakkında flaş açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Başkanı Tahir Kıran, küme düşecek takımların önceden belli olduğu yönünde bir iddia ortaya attı.

Tahir Kıran'dan ilginç çıkış!

Ligin tescili ile ilgili olarak dün söylediği sözlerle gündeme bomba gibi düşen Tahir Kıran, TV100 ekranlarında katıldığı VAR odası programında söylediği sözlerle geceye damgasını vurdu.


Çaykur Rizepsor Başkanı Tahir Kıran, Spor Toto Süper Lig'in tescili ve küme düşme ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

' Çaykur Rizespor üzerinde yapılan çalışmalar devam ediyor. Çaykur Rizespor üzerinde oyunlar oynanmaya devam ediyor. Türk futbolunda her şey değişiyor, hakemler değişmiyor. 8. haftadaki Galatasaray maçından sonra Kulüpler Birliği'nde 'Düşen takımlar bellidir, ligi tescil etsinler, oynamaya gerek yok' dedim. Trabzonspor'un başarısına gölge düşürmek istemiyorum. istediklerini yaptılar. Düşenler büyük oranda netleşti. Ben bu saatten sonra nasıl kurtarayım takımı? ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal