30.08.2021-15:31 (Son Güncelleme:31.08.2021-10:44)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Rizespor ile Galatasaray'ı adeta birbirine düşüren Oğulcan Çağlayan mevzusunda taraflar arasındaki gerginlik bir türlü yatışmıyor. Son olarak Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray yönetimine adeta ateş püskürdü.



2

Biz herkese dost elini uzattık. Biz kimseyle savaşmak istemediğimizi söyledik. Fakat hakkımız yenmek istendiğinde de savaştan kaçmayız. Buna cesaretimiz de yüreğimiz de var. Rizespor'un hakkını kimseye yedirmem! Bu kadar basit.



3

Oğulcan Çağlayan, Rizespor'u yüz üstü bırakarak çekip gitti. Biz bahane üretmeden çözümün anahtarı olacağımızı söyledik. Hep çözümden yana olduk. Galatasaray Kulübünün şu ana kadar Tahkim Kurulu için yaptığı hiçbir şikayet yok. Paramızı ödememek için yalandan demeçler veriliyor. Bu, Galatasaray'ı yönetenlere yakışmıyor. Galatasaray'ın hukuktan sorumlu yöneticisi Rezan Epözdemir tamamen şov yapıyor.



4

Galatasaray ile 3 futbolcu + 450 bin euro karşılığında anlaşmaya varmıştık. Yunus Akgün 2.5 milyon, Atalay Babacan ile 1.5 milyon TL yıllık ücret alacaktı. Sonrasında önümüze öyle bir sözleşme geldi ki sözleşme değil Sevr Anlaşması sanırsınız.



5

Konuştuğumuzun dışında şeyler konuldu önümüze. Ayrıca her davamızdan feragat etmemize rağmen Galatasaray Kulübü, TFF ve Tahkim Kuruluna açtığı davalardan ise feragat etmeyeceğini açıkladı.



6

Böyle bir kulüp yönetme şekli yok. 1 milyon 200 bin avromuzu ve 506 bin 275 TL'mizi son kuruşuna kadar ödesinler, hiç yalan yere kıvırmasınlar. Siz kimsiniz Rizespor'a ipotek koyacaksınız. Bizim paramızı ödeyin, hiç kıvırmayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR