Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Galatasaray Maçı Öncesi Çarpıcı Sözler!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın, Süper Lig'de Galatasaray ile oynanacak olan karşılaşma ile ilgili açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

25.02.2022-19:21 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-19:32)

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Tahir Kıran'ın yaptığı bu açıklamalar Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü. Arası gergin olduğu bilinen iki takım arasındaki gelişmeler merakla takip edilmekte.

SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan yaptığı açıklamalarda, 'Biliyorsunuz ki Anadolu takımları tam toparlanırken, dört büyüklerin maçlarına puan yazmazlar ama buralardan alacağı puanlar ekstra puana girer. Kaybetsen de çok önemli değildir. Biz bu maçı germek istememize rağmen inatla bu arkadaşlar bir fırtına kopardılar olayları buraya getirdiler. Olaylar çok çirkin yerlere geldi. Fenerbahçe -Rizespor maç yaparken bile Galatasaraylılar Fenerbahçe’yi tutacak hale geldiler, böyle bir nefret oluşturdular.'


'Keşke böyle olmasaydı. Rize’deki Galatasaray maçından sonra da tarih o maçı hiçbir zaman unutmayacak. Ama biz çıktık ne dedik, ‘Rakibimizi tebrik ediyoruz, maçı kazandılar. Diğer maçlarında başarılar diliyoruz ve olayı kapattık' şeklinde ifadelere yer verdi.

BAŞKAN BÜLENT KORKMAZ HAKKINDA DA KONUŞTU

Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz hakkında da konuşan Tahir Kıran, 'Bülent Hoca bir profesyonel, efsanevi futbolculardan biridir. Galatasaray formasından başka forma giymemiş, büyük başarılara imza atmış efsanelerden biridir. İnşallah onun da gönlünü kırmazlar, onu da alkışlarlar diye düşünüyorum. Bugün burada çalışıyor, yarın Galatasaray ile veya başka kulüplerle çalışabilir. Neticede profesyoneldir, o da istediği yerde kazanacaktır.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal