Galatasaraylı Yönetici Nihat Kırmızı'dan İddialı Barcelona Açıklaması

Galatasaraylı yönetici Nihat Kırmızı, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile eşleşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

25.02.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-17:50)

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, bugün gerçekleştirilen son 16 turu eşleşmesinde İspanyol devi Barcelona ile eşleşti.

GALATASARAY YÖNETİMİNDEN KURA YORUMU

Barcelona eşleşmesi futbol kamuoyunda büyük bir ses getirirken, Galatasaray yönetiminden Nihat Kırmızı, çektikleri zorlu kura hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kırmızı, UEFA Avrupa Ligi son 16 kurasında Barcelona ile eşleşmeleri ile ilgili olarak ;

'HOCAMIZ BARCELONA'YI İYİ TANIYOR'

Teknik direktörümüz Katalan. Barcelona'da da çalıştı. Barcelona'yı tanıyan birisi. Barcelona tabii ki iyi ve ciddiye almamız gereken bir takım. Bu avantajı teknik direktörümüz kullanacak. Pena, iyi kaleci. Muslera da iyi kaleci. O gün hangisinin oynayacağına teknik direktörümüz karar verecektir. Tüm oyuncularımız, iyi bir motivasyonla oynayacaktır.

'KULÜBÜMÜZÜN KURULUŞ AMACI'

Galatasaray'ın kuruluş amacı yabancı takımları yenmektir. Tarihi boyunca Galatasaray, yabancı takımlara karşı başarılıdır. Avrupa'da söz sahibi tek Türk takımıdır. Bundan sonraki dönemlerde de böyle devam edecektir. Motivasyonumuz bu şekildedir.


'EŞLEŞMEDEN GALİP GELECEĞİZ'

Barcelona'yı eleyeceğimizi düşünüyoruz. Elemek için elimizden geleni yapacağız. Futbolda her sonuç var ama Galatasaray olduğumuzu unutmamamız lazım. Bizim 11 oyuncumuz var, Barcelona'nın da 11 oyuncusu var. Çok rahat bir şekilde oynayacaklardır. İlk maçta sonuç ne olursa olsun, ikinci maça da aynı motivasyonla çıkacağız. En sonunda tur atlayan taraf olmak istiyoruz. Şu an motivasyonumuz Barcelona. Lig maçlarımız devam ediyor. Ligde de çıkış yakalamak istiyoruz. Önümüzde Rize maçı var. Sadece Barcelona maçı değil lig maçları da önemli. Hepsine aynı ciddiyetle çıkacağız. Barcelona maçına çıkacak ve aslanlar gibi oynayacak oyuncularımız. Kalede ister Pena, ister Muslera olsun, diğer 10 arkadaşıyla beraber en iyi şekilde oynayacaklardır.

'EN GÜÇLÜ TAKIMI BİZ ÇEKTİK'

Seri başı olmayan takımlar içerisindeki en güçlü takım Barcelona'ydı. Bu çıksın, bu çıkmasın dedik. Kura çekiminde herkes çıkabilir. Motivasyonumuzu dağıtmak istemiyorduk. Galatasaray, Barcelona'yı defalarca yendi. Bir daha neden olmasın. Bu sezonun başında çok iyi performans yakalayamamış olabiliriz ligde. Avrupa'da tam tersi çok iyiyiz. Yolumuza aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Avrupa motivasyonumuz farklı. Tarihimiz boyunca böyle olmuştur.

'BİZİM İÇİN HER MAÇ ÖNEMLİ'

Her maç önemli bizim için. Barcelona'ya karşı oynayacağımız maç öncesi lig maçları daha önemli. Göztepe maçıyla istediğimiz sonucu aldık. Dönüş yaparak aldık, çok zor bir maçtı. İyi oyunla galip geldik. İyi oyunumuzu sürdürmek ve galibiyetleri art arda almak istiyoruz. Bu maçlar Avrupa öncesi de moral motivasyon olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal