Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Çarpıcı Açıklamalar!

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tahir Kıran, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Kayserispor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

26.11.2021-17:36 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-17:36) Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizepsor'un Başkanı Tahir Kıran, ligde bu hafta oynayacakları Kayserispor karşılaşması öncesinde ziyaret ettiği ortaokulda açıklamalarda bulundu.

TAHİR KIRAN'DAN AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, ortaokul ziyaretinde yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;

' Rizespor sevdasını çocukluktan aşılamaya çalışıyoruz. Çocuklar Rizespor sevdası ile büyüsün istiyoruz. Tohumları buradan atıyoruz. Bugün bin 500 forma dağıttık. Gelecek haftalarda bunu 20 binlere taşıyacağız. Spor kulüpleri battı. Döviz kurları ile hiç bir kulübün batmama ihtimali yok. Giderlerin döviz gelirlerin Türk Lirası. Maç kazandığın zaman 2.5 milyon lira alıyorsun. Maç kazandığında 200 bin dolar ediyor. Futbolcuya 1-2 milyon dolar veriyorsun. Kulüpler nasıl altından kalkacak? Kulüpler zor durumda Rizespor da dahil. Kur bir yerde dursa rahatlayacağız. Diş mihraklar bizi rahat bıraksa altından kalkmamız çok daha kolay olacak. İnşallah altıdan kalkacağız millet olarak. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal