30.08.2021-16:09 (Son Güncelleme:30.08.2021-16:09)


1

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın aldığı karar doğrultusunda kadro dışı bırakılan Caner Erkin, sarı lacivertli kulüp ile olan sözleşmesini feshetmek için gerçekleştirdiği görüşmelerde büyük bir aşama kaydetti.



2

32 yaşındaki tecrübeli yıldız Caner Erkin'in bu hafta içerisinde Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshedeceği öğrenilirken yeni adresinin Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor olması bekleniyor.



3

Caner Erkin transferi ile ilgili konuşan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, tecrübeli futbolcunun transferi için yeşil ışığı yaktı.



4

'' Caner Erkin ile görüşeceğiz. Eğer Rizespor forması giymek isterse takımda görmek isteriz. Büyük ihtimalle buradan çıktıktan sonra kendisiyle görüşeceğim. Gerçekten Rizespor'da oynamak istediğini söylerse transfer ederiz. Ama para için gelecekse benim takımımda işi yok. Nasıl Gökhan Gönül, 'Ben Rizespor forması giymek istiyorum' dediyse Caner de bu şekilde söylerse başımın üstünde yeri var. '' ifadelerini kullandı.



5

Futbolculuk kariyerine Manisaspor alt yapısında başlayarak A takıma kadar yükselen Caner Erkin, göstermiş olduğu performansla birlikte birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeyi başarmıştı. 2006-2007 sezonunda Rus ekibi CSKA Moskova'ya 4 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olan Caner Erkin, sonrasında ise Rus ekibinden 2009-2010 sezonunda Süper Lig ekibi Galatasaray kadrosuna kiralık olarak katılmıştı. Galatasaray döneminin ardından kulübü CSKA Moskova'ya geri dönen Caner Erkin, 2010-2011 sezonunda ise CSKA Moskova'dan 2 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı. Fenerbahçe'den 2016-2017 sezonunda İtalyan ekibi Inter'e bedelsiz olarak katılan Caner Erkin sonrasında ise kiralık olarak bir diğer Süper Lig ekibi Beşiktaş'a kiralık olarak katılmıştı. Kiralık olarak geçirdiği dönemin ardından 750.000 euro bonservis ücreti ile birlikte Beşiktaş kadrosuna katılan Caner Erkin, sonrasında ise geçtiğimiz sezonun başlangıcında Beşiktaş'tan ayrılıp eski kulübü Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.



6

Caner Erkin, Süper Lig'de bir kez Beşiktaş ve iki kez de Fenerbahçe formalarıyla şampiyonluk sevinci yaşamıştı.



7

32 yaşındaki Caner Erkin son olarak forma giydiği Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon 37 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 10 asistlik bir katkı ile oynamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR