Çay tiryakileri şimdiden o marketin önünde kuyruk oluşturdu! Büyük boy çay 109 TL’ye kadar düştü

Çay tiryakilerinin yüzünü güldürecek bayram öncesi indirim haberi verildi. Tarım Kredi Kooperatifi’n en çok sevilen çayı 109 TL’ye kadar düştü. İndirimli çay almak isteyen, her sabah çay içmeden yapamıyorum diyenler marketlere koşturdu!

04.04.2024-14:48 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-14:48) Çay tiryakileri şimdiden o marketin önünde kuyruk oluşturdu! Büyük boy çay 109 TL’ye kadar düştü

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerden müjde dolu haber verildi. Nisan ayına özel olarak yeni bir indirim kampanyası başlatıldı. Kampanya doğrultusunda Ramazan ayının son haftasında geçerli olmak üzere pek çok üründe indirim başlatıldı. Bu indirimlerden en çok dikkat çeken ise Tarım Kredi Kooperatif marketlerde en fazla tercih edilen çayın 109 TL’ye kadar düşmesi oldu. Uygun fiyatlarla büyük boy çay almak isteyen vatandaşlar, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerin yolunu tuttu. En yakın şubeye giderek faydalanabileceğiniz bu indirim kampanyasında yok yok! “Tüm ürünlerde fiyatları sabitledik” kampanyasıyla 1 kg çay en dip fiyattan satışta… 

13 Nisan’a kadar devam edecek

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerin 30 Mart 2024 tarihinde başlatmış olduğu bu yeni aktüel ürünler kataloğu, 14 gün boyunca devam edecek. Vatandaşlar 13 Nisan’a kadar kampanyalı ürünlere en yakın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerden ulaşım sağlayabilecek. Bayramda pek çok eve bereket getirecek olan bu yeni kampanyada çayın yanı sıra temel ürünlerin tümünde de indirim yağmuru yaşanıyor. 1 kilogramlık siyah çay 109 TL, baldo pirinç 129,90 TL, 2.500 gram bulgur 57,90 TL, Anadolu marka nohut 46 TL, Anadolu marka kuru fasulye 59,90 TL’den satışta. Bu ürünlerin yanı sıra kırmızı mercimek, yeşil mercimek, salça, yağ gibi ürünlerde indirimli şekilde market raflarında satışta.

Çay tiryakileri şimdiden o marketin önünde kuyruk oluşturdu! Büyük boy çay 109 TL’ye kadar düştü

Kahvaltılık ürünlerinde de indirim sizleri bekliyor

13 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde kahvaltılık ürünlerde de indirim söz konusu. Vatandaşlar bayram öncesinde buzdolaplarını doldurmak istiyorlarsa çok fazla beklemeden stoklarla sınırlı olan bu indirimi kesinlikle kaçırmamalı. En yakın Tarım Kredi Kooperatifi market şubesinden bu indirimden yararlanabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal