Emekli maaşını o bankadan olanlar 50.000 TL nakit ödeme alabilecek! Sabah duyurusu yapıldı yarın başlıyor

Ziraat Bankası’ndan emekli vatandaşlara özel olarak yeni bir kampanya başlatıldı. Paylaşılan kampanyayla, emekli maaşınızı Ziraat Bankası’ndan alan vatandaşlar 50.000 TL tutarındaki nakit desteğin sahibi olabilecek.

04.04.2024-14:21 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-14:21) Emekli maaşını o bankadan olanlar 50.000 TL nakit ödeme alabilecek! Sabah duyurusu yapıldı yarın başlıyor

Ülkenin en büyük ve kamu bankaları arasında olan Ziraat Bankası’ndan müjde dolu haber verildi. Emekli vatandaşlara özel olarak yeni bir kredi kampanyasına imza atıldığı paylaşıldı. Özellikle son dönemler içerisinde emekli vatandaşların maaşlarının yetmemesinden kaynaklı ihtiyaç kredilerine başvurması bankaları harekete geçirdi. Pek çok banka düşük faiz oranı ve yüksek vade seçenekleri ile ihtiyaç kredisi kampanyalarına imza atmaya başladı. Ziraat Bankası ise bu bankaları sollayacak yeni bir kampanya fırsatını paylaştı. 50.000 TL’ye kadar emekli kredisi sunacağını paylaşan banka, tek koşulun emeklilerin maaşlarını bankadan alması gerektiği şeklinde aktardı. 

Emekli maaşını o bankadan olanlar 50.000 TL nakit ödeme alabilecek! Sabah duyurusu yapıldı yarın başlıyor

50.000 TL emekli kredisi kampanyası

Emekli vatandaşlara yönelik bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredilerinde artış yaşanıyor. Özellikle taban maaş alan emeklilerin 16 Bin TL açlık sınırının altında kalmasından kaynaklı ihtiyaç kredilerine başvurma oranı bir hayli yüksek. Temmuz ayı yeni zamlı maaşları iple çeken emekli vatandaşlar, bu dönem içerisinde uygun ihtiyaç kredilerini göz atıyor. Ziraat Bankası, emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını bankadan alma taahhüttü veren vatandaşlara 50.000 TL tutarına kadar ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. Sadece emekli vatandaşlara özel olarak sunulan bu kampanyadan, 36 ay vadeli şekilde faydalanmak mümkün. En yakın Ziraat Bankası şubesinden ya da Ziraat Mobil Uygulaması üzerinden banka müşterisi olabilir, kredinizi çektikten sonra en rahat ödeme seçenekleriyle ödemenizi yapabilirsiniz. 

36 ay vadeli emekli ihtiyaç kredisi

Özellikle emekli vatandaşlar ihtiyaç kredisi çekerken rahat ödeme seçeneklerini ön planda tutuyor. Ziraat Bankası ise emekli vatandaşların ceplerine rahatlatmak için 50.000 TL’ye kadar sundukları ihtiyaç kredisine 36 ay vadeli şekilde geri ödeme planı yaptırıyor. Banka müşterisi olmanız halinde, hemen başvurabileceğiniz ihtiyaç kredisi kesinlikle yüzünüzü güldürecek.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal