Çavuşoğlu’nun bozkurt işareti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Uruguay'da ses getirdi. Türkiye ve Azerbaycan karşıtlarının sloganlarına karşılık Çavuşoğlu, ''Bozkurt'' işaretiyle karşılık verdi. Çavuşoğlu'nun bozkurt işareti gündeme damgasını vururken detayları da merak konusu oldu. Konu hakkında tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

24.04.2022-01:38 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-01:38) Çavuşoğlu’nun bozkurt işareti

Ermeni protestocularının karşısında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bozkurt işareti protestocularını şaşkına çevirdi. Latin Amerika ziyaretlerinden Uruguay'da resmi toplantılar yapıldı. Türkiye'nin Montevideso Büyükelçiliği'nden çıkış yapan Çavuşoğlu ile protestocular karşı karşıya kaldı. Mevlüt Çavuşoğlu ise cevabını bozkurt işareti yaparak verdi.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Bozkurt işareti

Türkiye ve Azerbaycan karşıtı slogan attılar

Urugaya resmi ziyarette bulunan Mevlüt Çavuşoğlu, büyükelçilik çıkışınca sloganlara karşı karşıya kaldı. Büyükelçilik karşındaki parkta toplanan bir grup Ermeni protestocusu olduğu ortaya çıktı. Türkiye ve Azerbaycan karşıtı olarak sloganlara maruz kalan Çavuşoğlu ise araba içerisinde sloganlara karşılık verdi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan ''Bozkurt'' işareti

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Büyükelçilikten çıkışında karşılaştığı sloganlara ''Bozkurt'' işareti yaparak cevap verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal