Bayram öncesi emeklilerin yüzünü güldüren haber geldi! 5.000 TL nakit destek duyurusu milyonlarca emeklinin ilgi odağı oldu!

Emeklilerin hesabına yatırılacak 5.000 Tl nakit destek için araştırmalar başladı. Milyonlarca emekliyi sevindiren nakit destek Halk Bankası tarafından duyurulması üzerine şartlar merak konusu oldu. Kredi kampanyaları düşük ve yüksek olarak emeklilere sunuldu. İşte 5.000 TL nakit ödeme desteklerinin detayları haberimizde

24.04.2022-01:16 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-01:16) Bayram öncesi emeklilerin yüzünü güldüren haber geldi! 5.000 TL nakit destek duyurusu milyonlarca emeklinin ilgi odağı oldu!

Halk Bankası, emeklilerin ilgi odağı olduğu nakit desteklerini duyurması üzerine yoğun ilgi gördü. Ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşa destek olan Halk Bankası kredi imkanlarını çoğalttı. Halk Bankası müşterilerini ilgilendiren nakit desteği şartları merak edilirken vatandaş sorularına yanıt aramaktadır. Halk Bankası 5.000 TL nakit ödemesi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Halk Bankası emekli mini kredi hizmeti

Devlet bankalarından olan Halk Bankası kısa süre önce yaptığı açıklamayla gözleri üzerine çekti. Yeni dönemin başlamasıyla ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar odak noktasında yer aldı. Emekli vatandaşlar için kredi hizmet seçenekleri müşterilerle paylaşıldı.

Halk Bankası tarafından emekliye sunulan kredi imkanlarının üst sınırı 5.000 TL olurken, azami vade sayısı ise 36 ay ve aylık ortalama faiz oranı %1.58 olarak açıklandı. Bu bağlamda emeklilerin 5.000 TL kredi çekmesinin ardından aylık ödemeler 192,90 TL olacaktır.

Halk Bankası 5.000 TL nakit ödeme

Halk Bankası diğer emekli kredisi hizmeti

Mini kredinin yanı sıra ana kredisinde de üst limit 100 bin TL olarak duyurulurken, uzun vadeli ödeme isteyenler 36 ay vadeli olarak ödeme planı hazırlamaktadır. Ana kredinin faiz oranı %1,64 olurken aylık ödemeler 968,26 TL olarak hesaplandı.

2022 Halk Bankası emekli kredileri başvurusu

Halk Bankası tarafından müşterilerine sunulan mini ve ana kredilerine başvuru yapabilmek için öncelikle bankanın mevcut emekli müşterisi olmak veya emekli maaşını Halk Bankasına taşıyan yeni müşterilere şart koşulmuştur.

Kredi kampanyasından yararlanabilmek emekli maaşını bankaya taşıyacak olan vatandaşların ise öncelikle maaş hesaplarını banka şubeleri, mobil uygulama ya da internet bankacılığı aracılığı ile kuruma taşımaları, sonrasında da arzu ettikleri 3 başvuru kanalından birini kullanarak kredi başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal