Casper Yerli Telefonunu Tanıttı

Casper, Montajını Türkiye'de Yaptığı İlk Akıllı Telefonu Duyurdu.

18.03.2021-13:14 - (Son Güncelleme: 18.03.2021-13:14) Casper Yerli Telefonunu Tanıttı

Casper, giriş ile orta seviye arasındaki yeni akıllı telefonu VIA F20'nin duyurusunu yaptı. Telefonun montajı türkiye'de yapıldı. VIA F20, Casper'ın ürettiği ilk "yerli" telefon olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.

ÖZELLİKLERİ NELER?

Casper'ın yerli telefonu, 6.55 inç büyüklüğünde ekran sahip. IPS özelliğe sahip Hole LCD Ekran, HD+ çözünürlük sunuyor. 440 nit ekran parlaklığı değeriyse, bu seviyedeki bir telefon için yeterli düzeyde görünüyor. Ön kamera ekrana entegre şekilde delikli bir yapıyla bizleri karşılıyor.  Bu delikte yer alan ön kamera ise 8 MP çözünürlük sunuyor. Casper VIA F20'nin parmak izi okuyucu sensörü ise telefonun arka kısmında yer alıyor.

MediaTek Helio P35 yonga setine sahip Casper VIA F20'de, 4 GB RAM ve 128 GB de depolama alanı bulunuyor. Daha fazla depolama alanına sahip olmak isteyen kullanıcılar için microSD kart desteği de sunulmuş durumda.  Android 10 işletim sistemiyle gelecek olan telefonun bataryası ise 5.000 mAh. Casper yetkililerinden hızlı şarj desteği olup olmadığına dair herhangi bir bilgi gelmedi.

VIA F20'nin arka tarafında ise dört adet kamera yer alıyor. 48 MP çözünürlük sunan ana arka kameraya bir adet  5 MP kamera ve iki adet 2 MP çözünürlükte kamera eşlik ediyor. Ön ve arka tarafındaki kameralarda yapay zeka desteği de bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal