Cansu Tosun Nereli?

1988 yılında Almanya’da dünyaya gelen Cansu Tosun, uzun bir süre hayatını Nürnberg şehrinde geçirmiştir. Daha çocuk yaşlarda müziğe ve dansa olan tutkusu onu daha yaşındayken baleye itmiştir.

17.07.2020-12:13 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-12:12) Cansu Tosun Nereli?

Sonraki yıllarda yine Almanya’da hayatını sürdüren Cansu Tosun, burada farklı Alman markaları ve kataloglar için fotomodellik yapmıştır. Hayatının 15 sene gibi büyük bir kısmını Caz, Hip-Hop ve Modern Dansa adamıştır. Hayatını hem dans hem televizyon ve sinema ile birleştirmek isteyen Cansu Tosun, Türkiye’ye kesin dönüş yapıp burada farklı oyunculuk eğitimlerine devam etmiştir. Şans eseri yolunun Yılmaz Erdoğan ile kesişmesi üzerine BKM Mutfak ekibinin bir parçası olup, eğitimine burada devam etmiştir. İleriki yıllarda 3.Mota Okuluna kayıt olup, Ümit Çırak’tan oyunculuk eğitimleri almıştır. İlk televizyon deneyimini bir şov programı olan Küçük Hanımefendi ile yaşayan Cansu Tosun, kendisini ve yeteneğini keşfeden yönetmen ve yapımcılar sayesinde, bir dönem Türkiye’yi sallamış bir dizi projesi olan Kayıp Şehir adlı dizi ile şöhreti yakalamıştır.

Hemen ardından ardı arkası kesilmez projelere imzasını atan Cansu Tosun, Refik Halit Karatay’ın yazdığı romandan uyarlanan Bugünün Saraylısı adlı dizide başarısının zirvesini gören Cansu Tosun Türkiye’nin En İyi Kadın Oyuncusu seçilmiştir. İlk sinema deneyimini Dedemin Sırrı adlı film ile yakalamıştır. Daha sonra kariyerinde iyice yükselen Cansu Tosun, usta oyuncu Vahide Perçim ile kamera karşısına geçip Göç Zamanı adlı dizile başrol oynamıştır. Bu arada özel hayatında da istediğini elde eden oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Erkan Koçak Köstendil ile 2017 yılında dünya evine girmiştir. O yıldan beri mutlu bir evlilik yürüten çift, sevgileri ile herkese örnek olmuşlardır. Şimdilerde bebek bekleyen oyuncu bu sebeple televizyon ve sinema dünyasına bir süre ara vermiştir. Eşi ile birlikte hayatını İstanbul-Kemerburgaz-Bahçeköy’de sürdüren Cansu Tosun, sosyal medyada yaptığı hamilelik paylaşımları ile sevenlerinin içini ısıtmaktadır. Bir süre bebeğini büyütmek ve virüsün geçmesini beklemek adına televizyonlara dönmeyeceğini belirten Cansu Tosun günümüzde 32 yaşında Almanya kökenli sevilen bir oyuncudur.

Eşi Erkan Koçak Köstendil Hakkındaki Bilgiler

1983 yılında Bursa’da dünyaya gelen Erkan Koçak Köstendil, yönetmen, yazar ve oyuncudur. Ayrıca ilk televizyon deneyimini Ulan İstanbul adlı dizi ile yapan oyuncunun yıldızı bir anda parlamıştır ve kendisinin yazıp ayrıca yönetmenliği de yaptığı kısa metrajlı filmler ulusal ve uluslararası birçok dalda ve yarışmalarda kendisine sayısız ödüller kazandırmıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu olan Erkan Koçak Köstendil, günümüzde 37 yaşındadır ve üç yıldır Cansu Tosun ile evlidir.

Cansu Tosun Köstendil’in Rol Aldığı Film ve Diziler

  • 2013-2014 Bugünün Saraylısı
  • 2017 Bir Deli Sevda
  • 2018 Mehmetçik Kut'ül Amare
  • 2011-2012 Küçük Hanımefendi       
  • 2012-2013 Kayıp Şehir
  • 2013-2014 Bugünün Saraylısı           
  • 2013 İksir       
  • 2016 Göç Zamanı        Zümrüt
  • 2016 Familya
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal