Cansız Saçları Parlak Gösteren Kürler

Saçları Parlak Göstermek için Nasıl Maske Yapılır? Saç Besleyen Nemlendirici Maske Nasıl Yapılır? Saç Kırıklarına Ne İyi Gelir? Yumuşak ve Parlak Saçlar için Ne Yapılmalı? İşte yanıtlar...

13.06.2020-16:17 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-16:12) Cansız Saçları Parlak Gösteren Kürler
Saç bakımını aksattığımız takdirde cansız bir görünüme sebep oluyor. Kullandığımız şampuanlar derinlemesine temizlemediği için kirlenen saçlar kuruyor ve mat görünmeye başlıyor. Saçlarınızı canlı göstermek için evde doğal maskeler hazırlayabilir ve istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. İşte cansız saçları parlak gösteren kürler hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar…
Saçları Parlak Göstermek için Nasıl Maske Yapılır?
Saçları parlak göstermek için kullanabileceğiniz doğal malzemelerle farklı karışımlar yapabilir ve evde kolaylıkla saç bakımı yapabilirsiniz. Saça en iyi gelen malzemeler; Hindistan cevizi yağı, yumurta, sirke, bal, zeytinyağı, badem yağı ve muz. Saç bakım ürünlerinin içinde genellikle muz olmasa da saçları en güzel besleyen malzemelerden biri muzdur. Bu malzemeleri kullanarak saçınız için gerekli olan tüm bakımları yapabilirsiniz.
Saçları parlak göstermek istiyorsanız tercihiniz doğal yağlardan yana olmalı. Doğal bakım yağları saçların olduğundan çok daha canlı görünmesini sağlayacaktır. Saç maskesi yaptıktan sonra aradaki farklı net olarak görebilirsiniz. Parlak görünen saçlara kavuşmak için kullanacağınız malzemeler sadece zeytinyağı ve yumurta. İkisi de saçlar için mucize ürünler olduğu için bir araya geldiğinde saçın beslenmesi için yeterlidir.
Saç uzunluğunuza göre zeytinyağı ve yumurta oranını ayarladıktan sonra iyice karıştırın. Saçınıza bu karışımı masaj yaparak uygulayın ve bir bone ile kapatın. 1 saat kadar beklettikten sonra durulayın. Saç maskesi yaptığınız gün saçınıza ısı vermemeye özen gösterin.
Saç Besleyen Nemlendirici Maske Nasıl Yapılır?
Cansız saçları parlak gösteren kürler saçın doğal olarak nemlenmesini sağlar ve istediğiniz görünümü kazanabilirsiniz. Nemlendirici maske yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler; yoğurt, bal ve elma sirkesi. Saçları canlı göstermek için öncelikle nem ihtiyacının karşılanması gerekiyor. Elma sirkesi saçları derinlemesine temizlerken bal ve yoğurt istediği nemi verecektir.
Nemlendirici saç maskesi yapmak için 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 çorba kaşığı elma sirkesi, 1 çorba kaşığı bala ihtiyacınız var. Tüm malzemeleri bir kapta karıştırdıktan sonra saçınıza masaj yaparak uygulayın. Yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın.
Saç Kırıklarına Ne İyi Gelir?
Cansız saçlar çok hızlı kıracağı için kırıkların önüne geçecek bakımlar da yapabilirsiniz. Avokado yağı, badem yağı ve zeytinyağı saç kırıklarının önüne geçer. Bu malzemeleri hazırlarken saç uzunluğuna göre göz kararı ölçüler kullanabilirsiniz. Aynı oranlarda seçeceğiniz malzemeleri bir kapta karıştırın ve saçınıza masaj yaparak uygulayın. Bir saat bekledikten sonra saçınızı yıkayabilirsiniz.
Yumuşak ve Parlak Saçlar için Ne Yapılmalı?
Cansız saçları parlak gösteren kürler saçların yumuşamasını ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlayacaktır. Nemlendirici saç maskeleri yaparken saçlarınızın daha yumuşak olmasını istiyorsanız maskelere muz ekleyebilirsiniz. Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, bal ve muz karışımı hem canlı hem de yumuşacık saçlarınız olmasını sağlayacaktır. Bu karışımı saçınızda bir saat beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Etkili sonuçlar almak için saç maskesi yaptıktan sonra maşa ya da düzleştirici gibi aletler kullanmayın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal