Cannes'e giden Dilan Çiçek Deniz cesur elbisesi ile dikkat çekti! Verdiği pozlarla sosyal medyada gündem oldu

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde iş için gittiği Fransa'nın Cannes şehrine gitti. Başarılı oyuncunun giydiği elbise ve verdiği pozlar sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Magnum'la iş birliği içinde olan güzel oyuncu, Instagram'a cesur pozlarını paylaştı. Beyaz elbisesiyle dekoltesini sergileyen Deniz'in pozlarına takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı. İşte detaylar...

19.05.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-14:15) Cannes'e giden Dilan Çiçek Deniz cesur elbisesi ile dikkat çekti! Verdiği pozlarla sosyal medyada gündem oldu

Magnum, Cannes Croisette’deki Magnum Evi’nde bir organizasyon gerçekleştirdi. Organizasyona birbirinden ünlü isimler katıldı. Bu isimlerden biri de başarılı ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz oldu. Magnum'un Türkiye'deki reklam yüzü olan Deniz, partiye onur konuğu olarak davet edildi. Güzel oyuncu partiye katılmadan önce heyecanını takipçileri ile paylaştı. "Uzun bir günün ardından, harika bir gece. Yarını bekleyemem" açıklaması ile cesur elbise pozlarını paylaştı.

dilan çiçek cannes

75. Uluslararası Cannes Film Festivali kapsamında yapılan Magnum organizasyonuna Türkiye'nin reklam yüzü olan başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz onur konuğu olarak katılım sağlayacak. heyecanla beklenen partide birbirinden ünlü onlarca isim yer alacak.

Yapılan etkinliğe dünyaca ünlü pop müziğin ismi Kylie Minogue ve yine dünyaca ünlü Güney Koreli DJ’i Peggy Gou katılım sağlayacak.

dünyaca ünlü konuklar

Beyaz elbisesi ile büyüledi

Partiye katılmadan önce Fransa'dan beyaz elbisesi ile fotoğraflarını paylaşan Dilan Çiçek Deniz, görünüşüyle takipçilerini kendine bir kez daha hayran bıraktı. Derin dekolteli mini beyaz elbisesiyle pozlarını paylaşan Deniz'in müthiş fiziği herkesi mest etti.

dilan canneste

İnstagram hesabında 4,9 milyon takipçiye sahip olan Deniz, bu pozu paylaşır paylaşmaz beğenilere ve yorumlara boğuldu. Oyuncunun fit hali görenlerin dikkatini çekti. 

dilan çiçek

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal